Vind een IT-job op maat

Een IT-project even geniaal als jij? Vind het bij DataFlow!

Kom je net van de schoolbanken of heb je al (heel wat) meer ervaring? Ben je een Drupal-man of een Java-vrouw? Wil je aan de slag als Project Manager of loop je helemaal warm voor systemen en netwerken? Wij hebben geniale projecten voor geniale mensen.

40 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken
Support

Courcelles

Bediende

2nd line support engineer met goede dansmoves

De Weense wals of toch liever de tango? Jazzballet of hiphop? Dat maakt niet uit, zolang je maar met de nodige schwung en het juiste ritme geëscaleerde incidenten oplost. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor je collega’s van de eerste lijn bij diverse hard- en softwareproblemen. We zoeken iemand die de heupen wil losschudden in Courcelles, Courwat? Misschien wel jouw nieuwe werkplek ten zuiden van Brussel!  

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Junior Netwerk Engineer/Ghostbuster

Connectiviteitsproblemen - who you gonna call? In dit geval bellen de eindgebruikers niet de échte ghostbusters, maar wel… jou! Als heuse IT ghostbuster trek je niet ten strijde tegen dolgedraaide spoken, maar wel tegen elk netwerkgerelateerd incident. Durf je het aan?

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Gezocht: een redder in IT-nood

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Waarop legt deze job precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Business & IT

Brussel / Antwerpen / Leuven

Bediende

Functioneel Analist zo ijverig als een mier!

Inderdaad, dat is wel héél ijverig! Je haalt plezier uit je werk en vindt het prettig om business requirements te verzamelen en te vertalen naar functionele specificaties. Op een gedreven manier werk je knappe user stories uit waar de klant op zijn beurt zin heeft om nét zo ijverig mee verder te werken! Wat kan je nog verwachten?

Systemen en Netwerken

Heverlee

Bediende

Senior System Infrastructure Consultant

Binnen ons bedrijf hebben we een System Infrastructure Team dat zich richt op middelgrote organisaties. Deze organisaties beschikken niet over een eigen IT afdeling en doen beroep op onze expertise om hun IT infrastructuur mee in goede banen te leiden. Omdat deze business volop aan het groeien is zoeken we een System Infrastructure Consultant. Deze rol zal je deels uitvoeren vanuit ons kantoor te Heverlee en deels on-site bij de klanten.

Development

Gent

Bediende / Freelancer

Senior Drupal Developer/Team Lead

Een tattoo van de Druplicon zou nog wel iets voor jou zijn? Ideaal, die passie is precies wat we zoeken! In ruil voor die passie krijg jij kei toffe verantwoordelijkheden en zal je jezelf echt kunnen bewijzen. Ontdek wat je concreet mag verwachten.

Heverlee

Bediende

QA & Test Engineer

Net zoals straffe bands eerst al hun instrumenten testen voor ze beginnen optreden, test jij uitvoerig alle gemaakte oplossingen. Je doet met andere woorden de sound check van digitale projecten. Klaar om erin te vliegen? Stuur je cv!

Systemen en Netwerken

Antwerpen, Brussel,...

Bediende

Netwerk Security Consultant met de skills van Obi-Wan Kenobi

Met een concentratie zoals die van Obi-Wan Kenobi creëer en onderhoud je netwerken en/of los je problemen op voor eindgebruikers. Je lightsaber komt dan weer van pas als je de digitale strijd aangaat met elke dreiging op vlak van security - zzzwooooom...woom! Je kiest voor de beste oplossingen, afgestemd op de security noden van de organisatie. Nieuwsgierig? We vertellen je meer!

 

Business & IT

Antwerpen, Brussel,...

Bediende

Business Analist/Tovenaar

Oké, het vraagt misschien wat meer dan een zwaai met je toverstaf en de woorden “hocus, pocus, pats”, maar toch slaag jij erin om de behoeften van de klant om te toveren tot een helder business design. Word jij onze Merlijn? Geen zorgen: een baard tot op je tenen is geen verplichting!

 

Business & IT

Brussels

Bediende

Functioneel analist

We zoeken een functioneel analist voor een klant in Brussel. Deze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor verzekeringsmakelaars. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, eentje van onbepaalde duur? Lees dan zeker onze volledige vacature! 

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Maak plezier met je collega's

Wij zorgen ervoor dat je plezier maakt met je collega’s. Maak je klaar voor een boost waar zelfs geen liters koffie tegenop kunnen! 

Hoe amuseren wij ons?

Opleidingen en certificaten

Vonden we voor jou het perfecte project en ga je elke dag met plezier werken? Daar stopt het niet: wij zorgen ervoor dat je beter wordt in wat je graag doet.

Breid je kennis verder uit