Vind een IT-job op maat

Een IT-project even geniaal als jij? Vind het bij DataFlow!

Kom je net van de schoolbanken of heb je al (heel wat) meer ervaring? Ben je een Drupal-man of een Java-vrouw? Wil je aan de slag als Project Manager of loop je helemaal warm voor systemen en netwerken? Wij hebben geniale projecten voor geniale mensen.

52 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Vliegende Support Engineer/Redder in IT nood - Brussels Airport Company

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Waarop legt deze job precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Business & IT
Support

Mechelen

Bediende / Freelancer

Teamlead Service Desk

Sta je te poppelen om te starten in een coördinerende functie? Dan hebben wij voor jou de ideale job! Momenteel zijn we namelijk op zoek naar een Teamlead voor onze dynamische Service Desk voor een grote telecomspeler in Mechelen. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Support

Courcelles

Bediende

Onsite Support Engineer met aantrekkelijk werkregime

Als Onsite Support Engineer zal je ervaring opdoen in een internationale omgeving. Je bent aanspreekpunt bij diverse hard- en softwareproblemen.

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Master of Scrum

Je bewaakt niet alleen het hele scrumproces, maar zorgt er bovendien als echte Joda voor dat je team van Jedi dit nauwgezet volgt. Om Agile processen te implementeren en te verbeteren maak je gebruik van de Kracht. Een match jij bent?

Business & IT

Brussel

Freelancer

B2B Infrastructuur Project Manager

Jij weet exact waar je naartoe wil met je project en hoe je daar moet geraken. Bovendien krijg je iedereen makkelijk mee in je gedachtengang: je team, maar zeker ook de klant. Klantencontact, da’s belangrijk in deze job. Heb je ook nog eens ervaring met infrastructuur- en netwerkprojecten (in de telecomsector)? Dan vaar je mee uit!

Support

Brussel

Bediende

Onsportieve 2nd line Support Engineer

Onsportief? Ja, want jij biedt hulp vanop afstand! Vergeet rennen van hier naar daar, okselvijvers, ademnood en een rood aangelopen gezicht: jij ondersteunt eindgebruikers fris van achter je bureau. Sportschoenen (als je die al hebt) en deo kan je dus thuis laten! Iets voor jou?

Development

Brussel

Bediende

Een propere junior .NET Developer

Ben je proper op jezelf, dan is dat mooi meegenomen (en aangenaam voor je collega’s), maar dat bedoelen we niet perse. En neen, je hoeft geen stapel kuisproducten in je burealades te proppen om de boel netjes te houden. Het gaat ons erom dat je propere code schrijft. Inderdaad: je streeft ernaar om je code zo clean mogelijk te houden, met voldoende automatisch testen. Ben jij de Mr. of Ms. Proper van de IT?

Development

Brussel

Bediende / Freelancer

Een propere senior .NET Developer

Ben je proper op jezelf, dan is dat mooi meegenomen (en aangenaam voor je collega’s), maar dat bedoelen we niet perse. En neen, je hoeft geen stapel kuisproducten in je bureaulades te proppen om de boel netjes te houden. Het gaat ons erom dat je propere code schrijft. Inderdaad: je streeft ernaar om je code zo clean mogelijk te houden, met voldoende automatisch testen. Ben jij de Mr. of Ms. Proper van de IT?

Development

Brussel

Bediende / Freelancer

Zwaar verslaafde Java Junkie

Jij hebt je dagelijkse portie Java nodig, en dan bedoelen we niet de koffie. Met plezier neem je elke ochtend plaats achter je scherm. Moet je uitdagingen of problemen het hoofd bieden? Dankzij de stevige ervaring die je al hebt als Java Developer, is dat geen probleem. Integendeel: het geeft je een extra rush! Klaar voor de kick?

Development

Brussel

Bediende / Freelancer

Junior Java Developer zo nieuwsgierig als een kitten

Net zoals schattige kittens klaar zijn om voor het eerst de wijde wereld in te trekken zonder de mamapoes, ben jij klaar voor je eerste stappen in je carrière als Java Developer. Je bent op z’n minst even nieuwsgierig, enthousiast, opmerkzaam en leergierig als een kleine kat. Een zachte pels is geen vereiste.

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Maak plezier met je collega's

Wij zorgen ervoor dat je plezier maakt met je collega’s. Maak je klaar voor een boost waar zelfs geen liters koffie tegenop kunnen! 

Hoe amuseren wij ons?

Opleidingen en certificaten

Vonden we voor jou het perfecte project en ga je elke dag met plezier werken? Daar stopt het niet: wij zorgen ervoor dat je beter wordt in wat je graag doet.

Breid je kennis verder uit