Vind een IT-job op maat

Een IT-project even geniaal als jij? Vind het bij DataFlow!

Kom je net van de schoolbanken of heb je al (heel wat) meer ervaring? Ben je een Drupal-man of een Java-vrouw? Wil je aan de slag als Project Manager of loop je helemaal warm voor systemen en netwerken? Wij hebben geniale projecten voor geniale mensen.

38 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Junior Netwerk Engineer

Heb jij zo pas je CCNA-certificaat behaald of is het jouw ambitie om dit op korte termijn te doen (wij kunnen je hierbij helpen!)? Je hebt een aantal jaar als support engineer gewerkt en bent klaar om de stap naar junior netwerk engineer te maken? Kortom, netwerken zijn helemaal je ding en termen als DNS, DHCP, Checkpoint, Switches en Juniper klinken je als muziek in de oren? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de junior netwerk engineer die we zoeken?

Support

Brussel

Bediende

Gezocht: een redder in IT-nood

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer of Network/System Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Welke job legt waarop precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Brussel

Bediende / Freelancer

Technische team lead voor het contact center platform team

Je zoekt een job als technische teamlead en coördinatie is your middle name? Komt dat even goed uit, we hebben de ideale job voor jou! Lees snel de volledige omschrijving.

Business & IT

Brussels

Bediende / Freelancer

Project Management Assistant

Gebeten om ervaring als Project Management Assistant op te doen in een internationale omgeving? Je bent snel beschikbaar en kan niet wachten om te starten? Grijp dan nu je kans! 

 

Development

Vlaanderen

Bediende

Gezocht: .Net Developer die zich wil smijten in een SiteCore opleidingstraject

Je bent een .Net webdeveloper met minstens 2 jaar ervaring? Nieuwe technologieën leren is helemaal jouw ding? Moderne, complexe omgevingen geven je de uitdaging die je nodig hebt? Triple Check? Lees dan zeker verder!

 

Business & IT

Brussels

Bediende / Freelancer

Business Analyst with an eye for UX

Ben jij gepassioneerd door UX / Information Architecture / Drupal en op zoek naar een uitdaging op de Europese Commissie? Dan moet je zeker even verder lezen...  

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Functioneel Analist die zich wilt verdiepen in databanken

Klaar voor een nieuwe uitdaging als functioneel analist in Brussel? Wil je daarnaast je ook verder verdiepen binnen databanken? Dan is deze job iets voor jou!

Systemen en Netwerken

Brussel

Bediende / Freelancer

Linux expert

Ben jij de Linux expert die we zoeken? Lees dan snel verder en laat je verassen...

Support

Heverlee

Bediende / Freelancer

IT-beheerder

Zin om je carrière een boost te geven? Heb je al ervaring als Support Engineer en ben je klaar voor de volgende stap? Solliciteer dan nu!

Business & IT

Mechelen

Bediende / Freelancer

Functional Analyst

Kijk jij uit naar een nieuw project als Functional Analyst in regio Antwerpen? Lees dan zeker even verder!

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Maak plezier met je collega's

Wij zorgen ervoor dat je plezier maakt met je collega’s. Maak je klaar voor een boost waar zelfs geen liters koffie tegenop kunnen! 

Hoe amuseren wij ons?

Opleidingen en certificaten

Vonden we voor jou het perfecte project en ga je elke dag met plezier werken? Daar stopt het niet: wij zorgen ervoor dat je beter wordt in wat je graag doet.

Breid je kennis verder uit