Vind een IT-job op maat

Een IT-project even geniaal als jij? Vind het bij DataFlow!

Kom je net van de schoolbanken of heb je al (heel wat) meer ervaring? Ben je een Drupal-man of een Java-vrouw? Wil je aan de slag als Project Manager of loop je helemaal warm voor systemen en netwerken? Wij hebben geniale projecten voor geniale mensen.

48 IT-jobs

op jouw maat

Support

Evere

Bediende / Freelancer

DataCenter Monitoring Specialist

Als IT Monitoring Specialist kom je terecht in een bijzondere werkomgeving, namelijk een DataCenter. Je vervult een belangrijke verantwoordelijkheid; de klanten rekenen op jouw nauwkeurigheid, precisie en gedrevenheid. Samen met je team werk je in een 24/7 shiftensysteem. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

Systemen en Netwerken

Brussels

Bediende / Freelancer

Security Consultant

It’s the sound of the police! Althans, jij zorgt net zoals de politie voor het behoud van de veiligheid. Nee, onze klant vraagt niet om achter potentiële inbrekers aan te hollen. Jij gaat (veilig achter je scherm) de strijd aan met mogelijke bedreigingen op vlak van security. Klaar voor de strijd? Lees snel verder!

Business & IT

Ghent / Leuven

Bediende / Freelancer

Funky Functionele Business Analist gezocht voor in Gent of Leuven!

Wij zijn op zoek naar een Funky Functionele Business Analist voor ONE Agency die onze Project Managers en Developers van A tot Z gaat bijstaan in de wondere wereld van webprojecten. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan zeker verder…

Support

Brussel

Bediende

Gezocht: een redder in IT-nood

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer of Network/System Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Welke job legt waarop precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Development

Gent

Bediende

Stage als Drupal developer @ Gent

Naast onze lopende projecten staan er weer heel wat interessante projecten op til in 2018. We willen dan ook graag een gemotiveerde stagiair-developer verwelkomen om deze grote projecten te ondersteunen. Als stagiair kan je eventueel doorgroeien tot een vaste waarde in ons team.

Business & IT

Brussel

Bediende

Junior Project Manager/Product Owner

De Europese Commissie ondergaat momenteel een complete digitale transformatie... Daarvan kan jij deel uitmaken! We zijn momenteel op zoek naar iemand om de senior project manager te ondersteunen die verantwoordelijk is voor het nieuwe drupal CMS systeem. Iemand die helemaal thuis is in agile software development. Ben jij die persoon? Lees dan zeker verder!

Development

Leuven

Bediende

Stage als webdeveloper (Drupal/PHP/Java) @ Leuven

Naast onze lopende projecten staan er weer heel wat interessante projecten op til in 2018. We willen dan ook graag een gemotiveerde stagiair-developer verwelkomen om deze grote projecten te ondersteunen. Als stagiair kan je eventueel doorgroeien tot een vaste waarde in ons team.

Support

Brussel, Neder-Over-Heembeek

Bediende

IT support engineer met kennis Spaans en/of Portugees

Voor onze klant Scania zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Support Engineer die terecht zal komen op de Service Desk en die ondersteuning biedt op de gebruikte bedrijfseigen applicaties. Je komt als IT'er terecht in een uitdagende internationale omgeving waar je met jouw kennis de IT problemen van medewerkers over de hele wereld zal oplossen! Is dat jouw ding? Is dat jouw ding? Stuur ons dan je cv!

Business & IT

Brussels, Antwerp, Ghent, Mechelen, Leuven

Freelancer

WANTED: Functioneel Analyst op zoek naar een eerste (of tweede of ...) freelance project!

DataFlow heeft een echt sterk partnership opgebouwd met klanten zoals KBC, Telenet, Vlaamse Overheid, Digipolis, Smals, Proximus, SD Worx,... . Om onze klanten op de beste manier kwalitatief te servicen zijn we op zoek naar ervaren Functioneel Analysten om deel uit te maken van uitdagende projecten!

Business & IT

Brussels

Bediende

Web Analist bij de Europese Commissie

Als Web Analist zal je verantwoordelijk zijn voor projecten op het vlak van Web Analytics en support binnen het Digital Competence Centre bij de Europese Commissie. Het doel? Datakwaliteit en consistentie verzekeren, net zoals waardevol advies geven in verband met data-analyse en -interpretatie aan webteams binnen de hele Europese Commissie. Wow, wat een geweldige uitdaging, toch?

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Maak plezier met je collega's

Wij zorgen ervoor dat je plezier maakt met je collega’s. Maak je klaar voor een boost waar zelfs geen liters koffie tegenop kunnen! 

Hoe amuseren wij ons?

Opleidingen en certificaten

Vonden we voor jou het perfecte project en ga je elke dag met plezier werken? Daar stopt het niet: wij zorgen ervoor dat je beter wordt in wat je graag doet.

Breid je kennis verder uit