Vind een IT-job op maat

Een IT-project even geniaal als jij? Vind het bij DataFlow!

Kom je net van de schoolbanken of heb je al (heel wat) meer ervaring? Ben je een Drupal-man of een Java-vrouw? Wil je aan de slag als Project Manager of loop je helemaal warm voor systemen en netwerken? Wij hebben geniale projecten voor geniale mensen.

35 IT-jobs

op jouw maat

Development
Business & IT

Heverlee

Bediende / Freelancer

Digital Project Manager

Voor ons zusterbedrijf ONE Agency zoeken we een Digital Project Manager. Lees hier alles over deze ONE’s in a lifetime opportunity!

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Functioneel Analist die zich wilt verdiepen in databanken

Klaar voor een nieuwe uitdaging als functioneel analist in Brussel? Wil je daarnaast je ook verder verdiepen binnen databanken? Dan is deze job iets voor jou!

Systemen en Netwerken

Brussel

Bediende / Freelancer

Linux expert

Ben jij de Linux expert die we zoeken? Lees dan snel verder en laat je verassen...

Support

Heverlee

Bediende / Freelancer

IT-beheerder

Zin om je carrière een boost te geven? Heb je al ervaring als Support Engineer en ben je klaar voor de volgende stap? Solliciteer dan nu!

Support

Brussel

Bediende

Gezocht: een redder in IT-nood

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer of Network/System Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Welke job legt waarop precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Business & IT

Mechelen

Bediende / Freelancer

Functional Analyst

Kijk jij uit naar een nieuw project als Functional Analyst in regio Antwerpen? Lees dan zeker even verder!

Systemen en Netwerken

Brussel

Bediende / Freelancer

System Engineer

Heb je zin om jouw carrière als System Engineer een nieuwe wending te geven? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor je!

Systemen en Netwerken

Antwerpen

Bediende / Freelancer

Medior Netwerk Engineer

Voor onze super trouwe klant in Antwerpen zijn we op zoek naar jou! Je zal deel uitmaken van het Netwerk team dat instaat voor een stabiele IT-infrastructuur en zorgt voor een verdere uitbouw om te voldoen aan de noden van de business waarbij steeds de security van het netwerk wordt gegarandeerd. Je zal het operationele gedeelte begeleiden en je werkt ook ondersteunend mee aan verschillende projecten. Klinkt dit als een uitdaging? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Systemen en Netwerken

Brussels

Bediende / Freelancer

Senior Network Engineer / Design Architect

In deze rol zal je deel uitmaken van een echt experten team binnen een breed gamma aan technologieën LAN/WAN, Voice, Network & Information Security, Internet Services and UC. Je zal instaan voor het design, documenteren en beheren van het netwerk. Klinkt als het perfecte volgende project? Lees dan zeker even verder!

Systemen en Netwerken

Brussel / Heverlee

Bediende

Allround System Consultant

Om onze groei verder te zetten zijn we op zoek naar een Allround System Consultant die als geen ander kan troubleshooten binnen verschillende IT-omgevingen! Je zal verantwoordelijk zijn voor de IT-infrastructuur van onze kantoren én een aantal andere eindklanten. Dit doe je zowel remote als on-site bij de klant. Klaar voor jouw volgende uitdaging? Lees dan zeker even verder!

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Maak plezier met je collega's

Wij zorgen ervoor dat je plezier maakt met je collega’s. Maak je klaar voor een boost waar zelfs geen liters koffie tegenop kunnen! 

Hoe amuseren wij ons?

Opleidingen en certificaten

Vonden we voor jou het perfecte project en ga je elke dag met plezier werken? Daar stopt het niet: wij zorgen ervoor dat je beter wordt in wat je graag doet.

Breid je kennis verder uit