Gezocht: .Net Developer die zich wil smijten in een SiteCore opleidingstraject

Development

Vlaanderen

Bediende

Junior (0-3) Medior (4-6) Senior (7+)

Je bent een .Net webdeveloper met minstens 2 jaar ervaring? Nieuwe technologieën leren is helemaal jouw ding? Moderne, complexe omgevingen geven je de uitdaging die je nodig hebt? Triple Check? Lees dan zeker verder!

Jouw uitdaging

DataFlow (AUSY Belgium), het consultancybedrijf met een resem aan toffe IT-projecten, is momenteel op zoek naar 2 toppers met interesse in .Net/SiteCore. Je eerste project zal een SiteCore project zijn bij een toffe klant in het Brusselse. Hierna kan je met je sterke ervaring verder alle richtingen uit! 

SiteCore: say what?

Wel, SiteCore is een op ASP.Net gebaseerd “Customer Experience Platform Management Systeem” en gaat veel verder dan een Content Management Systeem. SiteCore verzamelt informatie van de bezoekers op alle kanalen (van website tot blog tot mobile) om zo een meer gepersonaliseerde gebruikerservaring te bieden.

Hoe zit dat dan in elkaar? 

Heel simpel: verschillende backend modules worden van scratch geschreven in ASP.Net MVC. SiteCore gaat dan alles integreren met elkaar en met de frontend, die in verschillende technologieën (HTML, CSS, AngularJS, JQuery ...) kan worden opgebouwd. Dit maakt dat de applicatie zeer modulair is. Snel en gemakkelijk upscalen? Geen probleem! Complexe integraties? Piece of Cake! 

What’s in it for me? 

Uitdaging verzekerd! 

Gezien de complexiteit en grootte van het platform wordt SiteCore enkel in grote, moderne enterprise omgevingen gebruikt. SiteCore is er namelijk voor gebouwd om gemakkelijk multisites te bouwen en complexe integraties voor elkaar te krijgen. Dit in omgevingen die het meest vereisen op vlak van security en testing. Het spreekt voor zich dat dit een unieke kans is om enorm veel bij te leren!

Jouw kwaliteiten 

Deze keer geen lijstje van vereisten waar niemand 100% in past! Heel simpel: ligt je interesse in moderne webomgevingen? Ben je enorm leergierig en heb je al een eerste ervaring opgedaan als full stack of backend developer in ASP.Net-omgevingen? Bezit je een nodige portie assertiviteit en creativiteit? Dan maken we graag tijd om je wat beter te leren kennen en je nog meer uitleg te geven over de mogelijkheden in de AUSY groep! 

“Ik ken nog niets van SiteCore?”, horen we je zeggen… Geen probleem! DataFlow zorgt voor een opleidingstraject en SiteCore certificatie op onze kosten.

Wat we aanbieden

  • Je krijgt een vast fulltime contract.
  • Je geniet van een aantal extralegale voordelen: gsm, bedrijfswagen, laptop, maaltijdvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering.
  • Je komt terecht in een bedrijf met een open en levendige sfeer. “Work hard, play hard” is ons motto: samen vliegen we er stevig in, maar we houden er bijvoorbeeld van om samen gezellig te lunchen of te sporten.
  • Je bent welkom op tal van bedrijfsevenementen. Denk aan onze AUSY Family Day of een lekkere barbecue om de zomer af te sluiten.

Stel je kandidaat

Vul het formulier in

Slechts één bestand | 5 MB limiet. | Toegelaten formaat: pdf doc docx pcs pages odt indd.

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!