Interne vacatures

Vind een te gekke job in een te gek team

Al onze consultants zijn stuk voor stuk straffe mannen en vrouwen die ons omverblazen met hun IT-kennis. Het is belangrijk dat ze zich volledig op hun werk kunnen richten, goed opgevolgd worden en snel een antwoord krijgen op al hun vragen.

Onze account managers, salesmensen, HR-madammen en financiële en administratieve wonders geven elke dag het beste van zichzelf en staan onze consultants bij waar nodig. 

Heb jij zin om je samen met ons ‘te smijten’ zodat we nóg beter worden in wat we doen? Bekijk onze vacatures en stel je kandidaat! Misschien neem je dan binnenkort plaats in ons hoofdkantoor in Leuven!

Business & IT

Heverlee

Bediende

Customer Success Manager

Als Customer Succes Manager ga je op zoek naar nieuwe klanten en breid je onze activiteiten bij bestaande klanten uit. Ga je geen enkele uitdaging uit de weg en working 9 to 5 is voor jou niet meer dan een liedje gezongen door Dolly Parton? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe salesman of -vrouw!

Heverlee

Bediende

Gezocht: de vrolijkste recruiter in de hele wereld

Onze lieve Sofie verlaat het recruitment team en wordt Account Manager! Op ons to-dolijstje? Haar afscheid plannen (ook al zal ze nog steeds op dezelfde verdieping zitten) én een nieuwe Recruiter zoeken om ons vrolijke team te versterken. Iets voor jou?

Heverlee

Bediende

Assistant Boekhouding

Wil je graag aan de slag als Assistant Boekhouding in ons tof Finance & Administration team? Dan hebben wij een plekje voor jou! Ja, zelfs als je nog maar net je diploma Accountancy-Fiscaliteit op zak hebt: bij ons kan je jezelf maximaal ontwikkelen.

Heverlee

Bediende

Bedenker van verdomd goede softwareoplossingen

Voor alle delivery centers binnen AUSY BeLux zal je verantwoordelijk zijn voor de technologie- en architectuurkeuze van de softwareoplossingen die we aan onze klanten aanbieden. Je helpt het salesteam van AUSY om nieuwe IT-projecten binnen te halen. Je vertelt de klant op een duidelijke manier meer over de haalbaarheid van de technische oplossen die je zelf hebt uitgeschreven. Wiebel je al enthousiast heen en weer op je stoel? Check dan zeker de vacature!

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!

Ik was op zoek naar een innovatief bedrijf, een uitdagend takenpakket en een omgeving met een fijne en open sfeer. Die zoektocht bracht mij al snel bij DataFlow. Ik had onmiddellijk het gevoel dat DataFlow het bedrijf was waar ik naar zocht. En dat gevoel is nog steeds niet veranderd!