Interne vacatures

Vind een te gekke job in een te gek team

Al onze consultants zijn stuk voor stuk straffe mannen en vrouwen die ons omverblazen met hun IT-kennis. Het is belangrijk dat ze zich volledig op hun werk kunnen richten, goed opgevolgd worden en snel een antwoord krijgen op al hun vragen.

Onze account managers, salesmensen, HR-madammen en financiële en administratieve wonders geven elke dag het beste van zichzelf en staan onze consultants bij waar nodig. 

Heb jij zin om je samen met ons ‘te smijten’ zodat we nóg beter worden in wat we doen? Bekijk onze vacatures en stel je kandidaat! Misschien neem je dan binnenkort plaats in ons hoofdkantoor in Leuven!

Business & IT

Heverlee

Bediende

Product Owner

Je bent een product owner, project manager en analist in 1! Tickets zijn voor jou geen concerttickets of toegangskaartjes voor een pretpark. Je planning skills zijn top, en ook alle stakeholders van een project op dezelfde lijn krijgen kan je als de beste. Lijkt dit helemaal “jij”? Stel je kandidaat!

Business & IT

Heverlee

Bediende

Digital Project Manager met een grote collectie Post-it's

Is jouw collectie post-its groter dan de poppencollectie van een gemiddeld 7-jarig meisje? Heb je een lievelingsmerk voor stiften waarmee je whiteboards vol schrijft? Zijn je benen extra gespierd door dat vele rechtstaan tijdens de stand-ups die je leidt? Een goed begin! Je kan je vast wel vinden in deze vacature.

Business & IT

Heverlee

Bediende

Customer Success Manager

Als Customer Succes Manager ga je op zoek naar nieuwe klanten en breid je onze activiteiten bij bestaande klanten uit. Ga je geen enkele uitdaging uit de weg en working 9 to 5 is voor jou niet meer dan een liedje gezongen door Dolly Parton? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe salesman of -vrouw!

Ik was op zoek naar een innovatief bedrijf, een uitdagend takenpakket en een omgeving met een fijne en open sfeer. Die zoektocht bracht mij al snel bij DataFlow. Ik had onmiddellijk het gevoel dat DataFlow het bedrijf was waar ik naar zocht. En dat gevoel is nog steeds niet veranderd!