Interne vacatures

Vind een te gekke job in een te gek team

Al onze consultants zijn stuk voor stuk straffe mannen en vrouwen die ons omverblazen met hun IT-kennis. Het is belangrijk dat ze zich volledig op hun werk kunnen richten, goed opgevolgd worden en snel een antwoord krijgen op al hun vragen.

Onze account managers, salesmensen, HR-madammen en financiële en administratieve wonders geven elke dag het beste van zichzelf en staan onze consultants bij waar nodig. 

Heb jij zin om je samen met ons ‘te smijten’ zodat we nóg beter worden in wat we doen? Bekijk onze vacatures en stel je kandidaat! Misschien neem je dan binnenkort plaats in ons hoofdkantoor in Leuven!

Heverlee

Bediende

Ervaren Recruiter

Als Interne Recruiter bij AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency) ben je samen met één van je medeteamleden verantwoordelijk voor de 'A tot Z' rekrutering van medewerkers en freelancers binnen het technische domein ‘Netwerken, Security en Analyse’. Hiervoor hoef je zelf geen IT'er of technisch wonder te zijn, maar je hebt best wel een gezonde interesse in IT. De rest leren wij of Wikipedia je wel :).

Heverlee

Bediende / Freelancer

Junior Recruitment Consultant gezocht!

Als junior recruiter maak je deel uit van ons uitgelaten en gedreven recruitment team en ben je de schakel tussen onze partners die kandidaten aanbieden en onze klanten die nood hebben aan resources. Je vormt een hecht duo met de supplier manager en samen zorgen jullie voor een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Andere IT Jobs

Heverlee

Bediende

Ervaren Account Manager

Smijt jij je voor de volle 200%? Ben je absoluut geweldig in de omgang met klanten? Haal je plezier uit je werk? En ben je ook nog eens een ervaren rot in het vak? Welkom aan boord!

Ik was op zoek naar een innovatief bedrijf, een uitdagend takenpakket en een omgeving met een fijne en open sfeer. Die zoektocht bracht mij al snel bij DataFlow. Ik had onmiddellijk het gevoel dat DataFlow het bedrijf was waar ik naar zocht. En dat gevoel is nog steeds niet veranderd!