Over Ons

De IT-wereld staat niet stil. Voor bedrijven en organisaties is het onmogelijk om mee te zijn én te blijven met alle laatste technologieën en trends.

Nochtans is IT cruciaal voor elk bedrijf. Bij DataFlow zorgen meer dan 580 IT-experts ervoor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun core business in plaats van hun IT-werking.

DataFlow is samen met ONE Agency onderdeel van AUSY Belgium: de Belgische tak van het internationale AUSY Group dat in 12 landen actief is.

Vanuit kantoren in Leuven, Gent en Brussel is AUSY Belgium netjes verspreid en bedienen we organisaties in de industriële, publieke, financiële en IT- & telecomsector.

Ons DNA

‘t Is niet gelogen: de hele DataFlow crew komt elke dag met plezier werken. Ons doel? Ervoor zorgen dat onze IT-consultants vlotjes uit hun bed rollen en zich volledig smijten op IT-projecten bij onze klanten. Ja, zelfs op maandag.

Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Al onze knappe koppen

Dat we bij DataFlow van aanpakken weten, staat vast. Maar weet je al wie nu precies welke verantwoordelijkheden heeft? En zijn we eigenlijk fotogeniek?

Zie ons lachen

Interne jobs

Hoe het is om te werken binnen DataFlow? Wel, wij gaan er graag hard tegenaan. Maar we belonen onszelf ook graag: van verse koffiekoeken in de ochtend tot een gezellige drink op vrijdagavond. Kan jij je daarin vinden? Bekijk onze interne vacatures!

Word onze nieuwe collega