Systemen en Netwerken

Een betrouwbare IT-infrastructuur, of die nu bestaat uit enkele switches en routers of uit een volledig serverpark met complexe beveiliging, is onmisbaar voor iedere organisatie. Geen enkel bedrijf functioneert nog zonder. Maar niet iedereen heeft er kaas van gegeten. Gelukkig hebben onze IT-experten dat wel.

Of je nu een migratie naar de cloud wil uitvoeren, het beheer van je computerpark wil uitbesteden of je servers wil virtualiseren: onze consultants zetten je op weg. Zij beheren bijvoorbeeld verschillende netwerken en security-omgevingen in opdracht van Proximus en zijn verantwoordelijk voor netwerkondersteuning bij de Vlaamse Overheid. 

Wat doen onze consultants nog meer?

 • Workplace Management: pc's, laptops en mobile devices beheren.
 • Cloud Services opstellen, zoals Amazon Web Services (AWS) en Azure. Denk aan migratie naar de cloud of support bij cloud infrastructuur.
 • Databases opzetten en beheren.
 • Infrastructuur virtualiseren.
 • Netwerken beheren en zorgen voor netwerkbeveiliging.
 • Datacenters designen, beheren en monitoren.
 • Office365 opzetten, migreren en supporteren.
 • Internet of Things (IoT) projectondersteuning bieden.
 • Eerste- en tweedelijns servicedesks beheren.

IT-jobs

Systemen en Netwerken
Support

Courcelles

Bediende

2nd line support engineer met goede dansmoves

De Weense wals of toch liever de tango? Jazzballet of hiphop? Dat maakt niet uit, zolang je maar met de nodige schwung en het juiste ritme geëscaleerde incidenten oplost. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor je collega’s van de eerste lijn bij diverse hard- en softwareproblemen. We zoeken iemand die de heupen wil losschudden in Courcelles, Courwat? Misschien wel jouw nieuwe werkplek ten zuiden van Brussel!  

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Junior Netwerk Engineer/Ghostbuster

Connectiviteitsproblemen - who you gonna call? In dit geval bellen de eindgebruikers niet de échte ghostbusters, maar wel… jou! Als heuse IT ghostbuster trek je niet ten strijde tegen dolgedraaide spoken, maar wel tegen elk netwerkgerelateerd incident. Durf je het aan?

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Gezocht: een redder in IT-nood

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Waarop legt deze job precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Systemen en Netwerken

Heverlee

Bediende

Senior System Infrastructure Consultant

Binnen ons bedrijf hebben we een System Infrastructure Team dat zich richt op middelgrote organisaties. Deze organisaties beschikken niet over een eigen IT afdeling en doen beroep op onze expertise om hun IT infrastructuur mee in goede banen te leiden. Omdat deze business volop aan het groeien is zoeken we een System Infrastructure Consultant. Deze rol zal je deels uitvoeren vanuit ons kantoor te Heverlee en deels on-site bij de klanten.

Systemen en Netwerken

Antwerpen, Brussel,...

Bediende

Netwerk Security Consultant met de skills van Obi-Wan Kenobi

Met een concentratie zoals die van Obi-Wan Kenobi creëer en onderhoud je netwerken en/of los je problemen op voor eindgebruikers. Je lightsaber komt dan weer van pas als je de digitale strijd aangaat met elke dreiging op vlak van security - zzzwooooom...woom! Je kiest voor de beste oplossingen, afgestemd op de security noden van de organisatie. Nieuwsgierig? We vertellen je meer!

 

Las je deze blogartikels al?

5 vragen aan IT-stagiairs Jan en Joris

Jan en Joris: 2 sublieme stagiars die ons team versterken. Joris studeert toegepaste informatica aan de UCLL en draait mee in het systems team. Jan is derdejaarsstudent multimedia en communicatietechnologie aan de Erasmushogeschool in Brussel. Tijdens zijn stage haalt hij zijn beste Java skills boven. Hoe verliep hun stage tot nu toe? Ze vertellen het je graag!

2017-05-24 08:29 Lezen in 3 minuten

AUSY LAN Party: 78 liter energiedrank gedronken [Infographic]

Op zondag 30 april organiseerden wij onze allereerste LAN Party! Heel wat straffe gamers gaven het beste van zichzelf tijdens een spannend CS:GO toernooi. Toffe prijzen, lekkere snacks, een overvloed aan energiedrankjes, maar vooral: een super leuke sfeer!

2017-05-11 12:54 Lezen in 1 minuut

Stap voor stap groeien naar de functie die jij wil

7 jaar geleden startte Ben zijn carrière bij AUSY als Netwerk Analist. Stapsgewijs groeide hij door naar de functie van Security Engineer. Benieuwd naar hoe hij dat aanpakte? Hij vertelt het je graag!

2017-04-14 12:01 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

01
juni
18:00

IT security

Kristof Vermaelen is ICT Security Delivery Expert bij Proximus en vertelt je meer over de volgende topics:

 • Waarom spreken we over Next-Gen firewalls?
 • Waarom bieden traditionele firewalls niet voldoende bescherming?
 • Wat met zero-day vulnerabilities?
 • SSL-verkeer en SSL inspection
 • Identity-based policies
 • Wat met mobile Mobile Security?
 • Wat met mobile Critical infrastructure security (PLC, Scada ... )?
Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
22
juni
18:00

GDPR

De General Data Protection Regulation (GDPR) - een hele mond vol - is een verzameling van regels die ervoor zullen zorgen dat de gegevens van Europese burgers beter worden beschermd. Inderdaad, “zullen”, want de regels gaan pas in vanaf mei 2018. Toch besteed je er best vandaag al aandacht aan. Tijdens onze Tech Talk zet Jan De Bondt je alvast op weg!

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze knowhow op vlak van infrastructuur

bpost DataFlow AUSY Belgium
EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
Johnson & Johnson client klant
KBC DataFlow AUSY Belgium
proximus logo
SD Worx DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Société Générale DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!