Systemen en Netwerken

Een betrouwbare IT-infrastructuur, of die nu bestaat uit enkele switches en routers of uit een volledig serverpark met complexe beveiliging, is onmisbaar voor iedere organisatie. Geen enkel bedrijf functioneert nog zonder. Maar niet iedereen heeft er kaas van gegeten. Gelukkig hebben onze IT-experten dat wel.

Of je nu een migratie naar de cloud wil uitvoeren, het beheer van je computerpark wil uitbesteden of je servers wil virtualiseren: onze consultants zetten je op weg. Zij beheren bijvoorbeeld verschillende netwerken en security-omgevingen in opdracht van Proximus en zijn verantwoordelijk voor netwerkondersteuning bij de Vlaamse Overheid. 

Wat doen onze consultants nog meer?

  • Workplace Management: pc's, laptops en mobile devices beheren.
  • Cloud Services opstellen, zoals Amazon Web Services (AWS) en Azure. Denk aan migratie naar de cloud of support bij cloud infrastructuur.
  • Databases opzetten en beheren.
  • Infrastructuur virtualiseren.
  • Netwerken beheren en zorgen voor netwerkbeveiliging.
  • Datacenters designen, beheren en monitoren.
  • Office365 opzetten, migreren en supporteren.
  • Internet of Things (IoT) projectondersteuning bieden.
  • Eerste- en tweedelijns servicedesks beheren.

IT-jobs

Systemen en Netwerken

Brussel

Bediende / Freelancer

Linux expert

Ben jij de Linux expert die we zoeken? Lees dan snel verder en laat je verassen...

Systemen en Netwerken

Brussel

Bediende / Freelancer

System Engineer

Heb je zin om jouw carrière als System Engineer een nieuwe wending te geven? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor je!

Systemen en Netwerken

Antwerpen

Bediende / Freelancer

Medior Netwerk Engineer

Voor onze super trouwe klant in Antwerpen zijn we op zoek naar jou! Je zal deel uitmaken van het Netwerk team dat instaat voor een stabiele IT-infrastructuur en zorgt voor een verdere uitbouw om te voldoen aan de noden van de business waarbij steeds de security van het netwerk wordt gegarandeerd. Je zal het operationele gedeelte begeleiden en je werkt ook ondersteunend mee aan verschillende projecten. Klinkt dit als een uitdaging? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Systemen en Netwerken

Brussels

Bediende / Freelancer

Senior Network Engineer / Design Architect

In deze rol zal je deel uitmaken van een echt experten team binnen een breed gamma aan technologieën LAN/WAN, Voice, Network & Information Security, Internet Services and UC. Je zal instaan voor het design, documenteren en beheren van het netwerk. Klinkt als het perfecte volgende project? Lees dan zeker even verder!

Systemen en Netwerken

Brussel / Heverlee

Bediende

Allround System Consultant

Om onze groei verder te zetten zijn we op zoek naar een Allround System Consultant die als geen ander kan troubleshooten binnen verschillende IT-omgevingen! Je zal verantwoordelijk zijn voor de IT-infrastructuur van onze kantoren én een aantal andere eindklanten. Dit doe je zowel remote als on-site bij de klant. Klaar voor jouw volgende uitdaging? Lees dan zeker even verder!

Las je deze blogartikels al?

Wat moet je écht weten om helemaal mee te zijn met IoT?

Was het Internet of Things een tienermeisje, dan was ze hoogstwaarschijnlijk het populairste meisje van de school. Inderdaad, IoT is hot and happening: ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Toch merken we van al die voorspelde voordelen nog maar weinig in ons dagelijks leven. Hoe komt dat?

2017-03-23 11:02 Lezen in 3 minuten

Uitdagingen en impact van Open Data: wat moet je weten?

We strikten Open Data specialist Pieter Colpaert voor een interview: waarom moeten we investeren in betere metadata? Open Data en de toekomst: hoe zit dat? Wat heeft een kassasysteem van de bakker te maken met Open Data? 

2016-12-09 08:54 Lezen in 4 minuten

SWOT-analyse IoT en Antwerpen als Smart City

Op 24 november vond onze Tech Talk over Internet of Things plaats. Bart Keybergh (Internet of Things Leuven) toonde ons een SWOT-analyse van IoT. Vervolgens lichtte hij het IoT-canvas toe: wat is het en hoe gebruik je het tijdens een brainstorm over een IoT-concept? Greet Brosens (Digipolis Antwerpen) vertelde hoe groep Stad Antwerpen Internet of Things implementeert.

2016-11-29 11:07 Lezen in 3 minuten

Wordt nog leerrijk

18
Mei
18:00

IT security

Kristof Vermaelen is ICT Security Delivery Expert bij Proximus en zal het hebben over de evolutie van een gewone firewall naar een Next-Gen Firewall met Check Point als referentie.

Meer informatie volgt binnenkort!

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze knowhow op vlak van infrastructuur

bpost DataFlow AUSY Belgium
EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
Johnson & Johnson client klant
KBC DataFlow AUSY Belgium
proximus logo
SD Worx DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Société Générale DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!