Systemen en Netwerken

Een betrouwbare IT-infrastructuur, of die nu bestaat uit enkele switches en routers of uit een volledig serverpark met complexe beveiliging, is onmisbaar voor iedere organisatie. Geen enkel bedrijf functioneert nog zonder. Maar niet iedereen heeft er kaas van gegeten. Gelukkig hebben onze IT-experten dat wel.

Of je nu een migratie naar de cloud wil uitvoeren, het beheer van je computerpark wil uitbesteden of je servers wil virtualiseren: onze consultants zetten je op weg. Zij beheren bijvoorbeeld verschillende netwerken en security-omgevingen in opdracht van Proximus en zijn verantwoordelijk voor netwerkondersteuning bij de Vlaamse overheid. 

Wat doen onze consultants nog meer?

  • Workplace Management: pc's, laptops en mobile devices beheren.
  • Cloud Services opstellen, zoals Amazon Web Services (AWS) en Azure. Denk aan migratie naar de cloud of support bij cloud infrastructuur.
  • Databases opzetten en beheren.
  • Infrastructuur virtualiseren.
  • Netwerken beheren en zorgen voor netwerkbeveiliging.
  • Datacenters designen, beheren en monitoren.
  • Office365 opzetten, migreren en supporteren.
  • Internet of Things (IoT) projectondersteuning bieden.
  • Eerste- en tweedelijns servicedesks beheren.

IT-jobs

Systemen en Netwerken

Brussels

Bediende / Freelancer

Security Consultant

It’s the sound of the police! Althans, jij zorgt net zoals de politie voor het behoud van de veiligheid. Nee, onze klant vraagt niet om achter potentiële inbrekers aan te hollen. Jij gaat (veilig achter je scherm) de strijd aan met mogelijke bedreigingen op vlak van security. Klaar voor de strijd? Lees snel verder!

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Vliegende Support Engineer/Redder in IT nood - Brussels Airport Company

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Waarop legt deze job precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Systemen en Netwerken
Andere IT Jobs

Brussels

Bediende / Freelancer

SIEM Security Engineer

Ben jij een SIEM Engineer en klaar voor een nieuwe uitdaging? Klik dan snel hier! 

Systemen en Netwerken

Brussel, Antwerpen, Leuven

Bediende / Freelancer

Middleware Engineer

Als Middleware Engineer zal je samen met jouw team instaan voor de verdere uitbouw van de volledige IT omgeving op applicatie niveau. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan zeker verder! 

Systemen en Netwerken
Support

Courcelles

Bediende

2nd line Onsite Support Engineer met goede dansmoves

De Weense wals of toch liever de tango? Jazzballet of hiphop? Dat maakt niet uit, zolang je maar met de nodige schwung en het juiste ritme geëscaleerde incidenten oplost. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor je collega’s van de eerste lijn bij diverse hard- en softwareproblemen. We zoeken iemand die de heupen wil losschudden in Courcelles, Courwat? Misschien wel jouw nieuwe werkplek ten zuiden van Brussel!  

Las je deze blogartikels al?

Jarno beveiligt het VRT-netwerk op Tomorrowland

Jarno is aan de slag als Network & Security Engineer bij VRT. Hij beveiligt de VRT-netwerken op een aantal grote festivals, tijdens Music for Life én de Olympische Spelen. Hoe cool is dat!?

2017-09-21 13:10 Lezen in 2 minuten

Staat je nieuwe site online? Check zeker deze 5 KPI's

Ging je nieuwe bedrijfswebsite live? Na een aantal maanden ben je vast razend benieuwd naar de prestatie van de site. Maar hoe meet je het succes van de website precies? Wij zetten voor jou 5 KPI’s (Key Performance Indicators) op een rij die je best eens onder de loep neemt.

2017-09-07 08:37 Lezen in 3 minuten

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-25 13:17 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

16
November
18:00

Social engineering, phishing & paswoordbeleid

Erwin Geirnaert, Chief Hacking Officer bij ZIONSECURITY, richt zich tijdens zijn uiteenzetting tot gebruikers die proberen bij te blijven in de wereld van WannaCry, Petya en NSA dumps, en meer en meer angstgevoelens ontwikkelen bij wat er allemaal rond hen gebeurt.

ZIONSECURITY komt geen paniek zaaien, maar wil net gemoedsrust brengen door verschillende perspectieven meer toe te lichten. Met gezond verstand kom je namelijk al heel ver. 

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze knowhow op vlak van infrastructuur

bpost DataFlow AUSY Belgium
EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
Johnson & Johnson client klant
KBC DataFlow AUSY Belgium
proximus logo
SD Worx DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Société Générale DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!