Systemen en Netwerken

Een betrouwbare IT-infrastructuur, of die nu bestaat uit enkele switches en routers of uit een volledig serverpark met complexe beveiliging, is onmisbaar voor iedere organisatie. Geen enkel bedrijf functioneert nog zonder. Maar niet iedereen heeft er kaas van gegeten. Gelukkig hebben onze IT-experten dat wel.

Of je nu een migratie naar de cloud wil uitvoeren, het beheer van je computerpark wil uitbesteden of je servers wil virtualiseren: onze consultants zetten je op weg. Zij beheren bijvoorbeeld verschillende netwerken en security-omgevingen in opdracht van Proximus en zijn verantwoordelijk voor netwerkondersteuning bij de Vlaamse Overheid. 

Wat doen onze consultants nog meer?

  • Workplace Management: pc's, laptops en mobile devices beheren.
  • Cloud Services opstellen, zoals Amazon Web Services (AWS) en Azure. Denk aan migratie naar de cloud of support bij cloud infrastructuur.
  • Databases opzetten en beheren.
  • Infrastructuur virtualiseren.
  • Netwerken beheren en zorgen voor netwerkbeveiliging.
  • Datacenters designen, beheren en monitoren.
  • Office365 opzetten, migreren en supporteren.
  • Internet of Things (IoT) projectondersteuning bieden.
  • Eerste- en tweedelijns servicedesks beheren.

IT-jobs

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Vliegende Support Engineer/Redder in IT nood - Brussels Airport Company

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Waarop legt deze job precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Systemen en Netwerken
Andere IT Jobs

Brussels

Bediende / Freelancer

SIEM Security Engineer

Ben jij een SIEM Engineer en klaar voor een nieuwe uitdaging? Klik dan snel hier! 

Systemen en Netwerken

Brussel, Antwerpen, Leuven

Bediende / Freelancer

Middleware Engineer

Als Middleware Engineer zal je samen met jouw team instaan voor de verdere uitbouw van de volledige IT omgeving op applicatie niveau. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan zeker verder! 

Systemen en Netwerken
Support

Courcelles

Bediende

2nd line Onsite Support Engineer met goede dansmoves

De Weense wals of toch liever de tango? Jazzballet of hiphop? Dat maakt niet uit, zolang je maar met de nodige schwung en het juiste ritme geëscaleerde incidenten oplost. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor je collega’s van de eerste lijn bij diverse hard- en softwareproblemen. We zoeken iemand die de heupen wil losschudden in Courcelles, Courwat? Misschien wel jouw nieuwe werkplek ten zuiden van Brussel!  

Systemen en Netwerken

South of Brussels

Bediende

System Administrator - Document and Database Management

Onze klant is een groeiend Belgisch bedrijf gelegen in het Zuiden van Brussel. Om hun groei te ondersteunen zijn ze hun System Infrastructuur team verder aan het uitbreiden. Heb jij een passie voor of een grote interesse in Database and Document Management? Dan hebben wij misschien de ideale job voor jou!

Las je deze blogartikels al?

Hoe haal je de zomer binnen op kantoor?

Je kan je bureaustoel reserveren met je strandhanddoek, maar da’s toch niet hetzelfde als je strandstoel reserveren op vakantie. Aan de cocktails gaan op het werk is geen optie, net zo min als op een vergadering verschijnen in je zwemkledij en met een duikbril op je neus. Maar hoe zorg je er dan voor dat het ook tijdens de zomermaanden aangenaam vertoeven is op kantoor?

2017-07-27 13:42 Lezen in 3 minuten

Laatste Tech Talk dit seizoen: gratis GDPR-checklist

Omdat het de laatste Tech Talk van het seizoen is, gooien we er een gratis GDPR-checklist tegenaan! Verwacht geen lange handleiding, wel 8 snelle tips waar je vast nog niet aan dacht.

2017-07-13 14:00 Lezen in 2 minuten

Zo leuk was Hercules Trophy 2017

Ken je de Hercules Trophy al? Dat is hét bedrijfsfestival bij uitstek. En de editie van 2017 was méér dan geslaagd: we sleepten niet alleen de Fair Play Trophy in de wacht, maar eindigden ook met 2 teams in de top 10! Straf? Dat mag je wel zeggen!

2017-06-29 10:31 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze knowhow op vlak van infrastructuur

bpost DataFlow AUSY Belgium
EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
Johnson & Johnson client klant
KBC DataFlow AUSY Belgium
proximus logo
SD Worx DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Société Générale DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!