Onze aanpak

Een gepaste oplossing voor elke IT-uitdaging

Een straf IT-profiel vinden dat perfect past in je bedrijf: ‘t is niet eenvoudig. Gelukkig voor jou weten onze recruiters perfect in welke hoekjes ze de juiste IT-consultants kunnen opsporen! 

We bouwen al sinds 1999 aan sterke verhalen en hebben dus een hoop ervaring

Via 2 IT staffing diensten zorgt DataFlow ervoor dat jij je IT-doelstellingen haalt. Consultants gaan in jouw bedrijf aan de slag onder 2 werk- of plaatsingsvormen.

IT Consultancy

Merk je dat je IT-vakkennis en IT-capaciteit tekort komt? Dan kan je - al dan niet in team - meerdere IT-consultants inschakelen om het bestaande IT-team in jouw bedrijf te versterken. Jouw bedrijf stuurt onze consultants aan.

IT Managed Services

DataFlow compileert én coördineert het team dat bij jou start. De kwaliteitsnormen en richtlijnen voor de samenwerking liggen vast in een service-level agreement (SLA). 

We kiezen voor een volledig eigen aanpak

We luisteren als de beste

We zetten ons samen en leren elkaar beter kennen. Jij vertelt ons tegen welke IT-problemen je aanloopt en welke IT-doelstellingen je wil behalen. 

Maar we hebben het ook over je bedrijfscultuur. Dat is belangrijk: zo ben je er zeker van dat de IT-consultants die in je bedrijf aan de slag gaan, zich thuis voelen. 
 

We doen het niet 'rap-rap'

Zodra we exact weten wat jij nodig hebt, gaan onze recruiters aan de slag. Ze spitten tal van cv’s zorgvuldig uit - zelfs Sherlock Holmes zou er nog iets van kunnen leren. De recruiters plaatsen de technische kennis en de persoonlijkheid van de kandidaten centraal.

Inderdaad, we gaan heel gedetailleerd te werk. Op die manier overladen we jou niet met cv’s: je ontvangt enkel de profielen van de IT-consultants die een échte match zijn. 
 

We laten je niet aan je lot over

Gaan onze IT-consultants bij jou aan de slag, dan blijven we contact houden. Zowel met jou als met de consultants.

We volgen je nieuwe werkkrachten op en maken hen nog straffer dan ze al zijn: via ons Competence Center volgen de consultants opleidingen en behalen ze certificaten.   

Maar ook jou laten we niet aan je lot over. Bereik je effectief je IT-doelstellingen? Stoot je op nieuwe problemen? Vinden er belangrijke veranderingen plaats binnen je bedrijf? We evolueren met je mee!