Development

Onze consultants spreken de taal van jouw website of applicatie: Javaans, .NET's, enkele PHP-dialecten en nog veel meer. Zij verzorgen van a tot z de websites en applicaties die je organisatie naar een hoger niveau tillen.

Van analyse en design tot development, testing en deployment: ze doen het allemaal met kennis van zaken én met volle goesting.

Een lijntje code in de volgende talen schrijven ze met hun ogen dicht:

Backend

 • Java/J2EE
 • .NET
 • Sharepoint
 • Sitecore
 • PHP & Symfony
 • Drupal

Frontend

 • HTML(5)
 • CSS(3) & SASS
 • JavaScript (frameworks)
 • WebGL
 • iOS & Android
 • UX/UI visual design

Blijven onze developers ook bij met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied? Zeker! Zo wonen ze Tech Talks bij, gaan ze naar beurzen of volgen ze extra opleidingen. Daardoor draaien ze optimaal mee in de teams van onze klanten.

Bovendien weten onze developers wat het is om in projectteams te werken. Die teams gebruiken heel vaak methodologieën zoals Agile/Scrum en PMI.

Dus eigenlijk komt het hierop neer: voor elk project hebben wij de m/v in huis met de juiste kennis en ervaring, of het nu gaat om development, integratie, onderhoud of migratie. Handig!

IT-jobs

Development

Gent

Bediende / Freelancer

Senior Drupal Developer/Team Lead

Een tattoo van de Druplicon zou nog wel iets voor jou zijn? Ideaal, die passie is precies wat we zoeken! In ruil voor die passie krijg jij kei toffe verantwoordelijkheden en zal je jezelf echt kunnen bewijzen. Ontdek wat je concreet mag verwachten.

Development

Vlaanderen

Bediende

Gezocht: .Net Developer die zich wil smijten in een SiteCore opleidingstraject

Je bent een .Net webdeveloper met minstens 2 jaar ervaring? Nieuwe technologieën leren is helemaal jouw ding? Moderne, complexe omgevingen geven je de uitdaging die je nodig hebt? Triple Check? Lees dan zeker verder!

 

Development
Business & IT

Heverlee

Bediende

Bedenker van verdomd goede softwareoplossingen

Voor alle delivery centers binnen AUSY BeLux zal je verantwoordelijk zijn voor de technologie- en architectuurkeuze van de softwareoplossingen die we aan onze klanten aanbieden. Je helpt het salesteam van AUSY om nieuwe IT-projecten binnen te halen. Je vertelt de klant op een duidelijke manier meer over de haalbaarheid van de technische oplossen die je zelf hebt uitgeschreven. Wiebel je al enthousiast heen en weer op je stoel? Check dan zeker de vacature!

Development

Brussels

Bediende / Freelancer

Drupal Developer bij de Europese Commissie

DataFlow/ONE Agency won een groot contract (NovaComm) bij de Europese Commissie met een budget van ongeveer 70 miljoen euro. De volgende 3 jaar zal het NovaComm team de Europese Commissie helpen om haar doelen te bereiken. Hoe? Door diensten voor ontwikkeling en management aan te bieden voor websites en andere digitale communicatiekanalen. Ben jij de Drupal Developer die het team komt versterken?

Development

Ghent

Bediende

Frontend Developer

Heb je zin om als Frontend Developer te werken aan verschillende end-to-end inhouse projecten? Goed! Schrijf jij (frontend) code die er niet alleen goed uitziet, maar ook bruikbaar is? Nog beter! Solliciteer nu en kom terecht in een full service webbureau met een team van 130 experten die al heel wat straffe projecten tot een goed einde brachten.

Las je deze blogartikels al?

5 vragen aan IT-stagiairs Jan en Joris

Jan en Joris: 2 sublieme stagiars die ons team versterken. Joris studeert toegepaste informatica aan de UCLL en draait mee in het systems team. Jan is derdejaarsstudent multimedia en communicatietechnologie aan de Erasmushogeschool in Brussel. Tijdens zijn stage haalt hij zijn beste Java skills boven. Hoe verliep hun stage tot nu toe? Ze vertellen het je graag!

2017-05-24 08:29 Lezen in 3 minuten

Wat kan virtual reality betekenen in ons dagelijkse leven?

Is en blijft VR een ver-van-ons-bed-show? Niet volgens Leen Segers. Zij is medeoprichter van LucidWeb, een VR en WebVR bedrijf dat gespecialiseerd is in consultancy en softwareontwikkeling. Lees wat ze ons te vertellen had.

2017-05-18 08:14 Lezen in 2 minuten

AUSY LAN Party: 78 liter energiedrank gedronken [Infographic]

Op zondag 30 april organiseerden wij onze allereerste LAN Party! Heel wat straffe gamers gaven het beste van zichzelf tijdens een spannend CS:GO toernooi. Toffe prijzen, lekkere snacks, een overvloed aan energiedrankjes, maar vooral: een super leuke sfeer!

2017-05-11 12:54 Lezen in 1 minuut

Wordt nog leerrijk

22
juni
18:00

GDPR

De General Data Protection Regulation (GDPR) - een hele mond vol - is een verzameling van regels die ervoor zullen zorgen dat de gegevens van Europese burgers beter worden beschermd. Inderdaad, “zullen”, want de regels gaan pas in vanaf mei 2018. Toch besteed je er best vandaag al aandacht aan. Tijdens onze Tech Talk zet Jan De Bondt je alvast op weg!

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze development skills

bpost DataFlow AUSY Belgium
Colruyt group logo
EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
European Commission Logo
IBM DataFlow
KBC DataFlow AUSY Belgium
Medialaan logo
Portima DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Telenet DataFlow AUSY Belgium
Vlaamse Overheid logo

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!