Development

Onze consultants spreken de taal van jouw website of applicatie: Javaans, .NET's, enkele PHP-dialecten en nog veel meer. Zij verzorgen van a tot z de websites en applicaties die je organisatie naar een hoger niveau tillen.

Van analyse en design tot development, testing en deployment: ze doen het allemaal met kennis van zaken én met volle goesting.

Een lijntje code in de volgende talen schrijven ze met hun ogen dicht:

Backend

 • Java/J2EE
 • .NET
 • Sharepoint
 • Sitecore
 • PHP & Symfony
 • Drupal

Frontend

 • HTML(5)
 • CSS(3) & SASS
 • JavaScript (frameworks)
 • WebGL
 • iOS & Android
 • UX/UI visual design

Blijven onze developers ook bij met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied? Zeker! Zo wonen ze Tech Talks bij, gaan ze naar beurzen of volgen ze extra opleidingen. Daardoor draaien ze optimaal mee in de teams van onze klanten.

Bovendien weten onze developers wat het is om in projectteams te werken. Die teams gebruiken heel vaak methodologieën zoals Agile/Scrum en PMI.

Dus eigenlijk komt het hierop neer: voor elk project hebben wij de m/v in huis met de juiste kennis en ervaring, of het nu gaat om development, integratie, onderhoud of migratie. Handig!

IT-jobs

Development
Business & IT

Heverlee

Bediende / Freelancer

Digital Project Manager

Voor ons zusterbedrijf ONE Agency zoeken we een Digital Project Manager. Lees hier alles over deze ONE’s in a lifetime opportunity!

Development
Business & IT

Brussels

Bediende / Freelancer

Zoek je naar een project als Drupal Analist / Architect @ Europese Commissie?

Ben je klaar voor een avontuur bij de Europese Commissie? Dan heb ik goed nieuws, want wij zoeken jou! 

Want werken als een Drupal Analist / Architect voor Novacomm* is de kans die je niet mag missen! Weet je niet wat te verwachten? Dan leg ik het graag even uit....

 

Development

Brussels

Bediende / Freelancer

Drupal Developer bij de Europese Commissie

DataFlow/ONE Agency won een groot contract (NovaComm) bij de Europese Commissie met een budget van ongeveer 70 miljoen euro. De volgende 3 jaar zal het NovaComm team de Europese Commissie helpen om haar doelen te bereiken. Hoe? Door diensten voor ontwikkeling en management aan te bieden voor websites en andere digitale communicatiekanalen. Ben jij de Drupal Developer die het team komt versterken?

Development

Ghent

Bediende

Frontend Developer

Heb je zin om als Frontend Developer te werken aan verschillende end-to-end inhouse projecten? Goed! Schrijf jij (frontend) code die er niet alleen goed uitziet, maar ook bruikbaar is? Nog beter! Solliciteer nu en kom terecht in een full service webbureau met een team van 130 experten die al heel wat straffe projecten tot een goed einde brachten.

Development

Mechelen

Bediende / Freelancer

PHP Developer

Vind je het een uitdaging  om projecten from scratch op te leveren? Ben je vertrouwd met unit testing en continuous integration? Kan je business requirements omzetten naar functionele code? Dan ben jij de PHP Developer die we zoeken!

Las je deze blogartikels al?

Wat moet je écht weten om helemaal mee te zijn met IoT?

Was het Internet of Things een tienermeisje, dan was ze hoogstwaarschijnlijk het populairste meisje van de school. Inderdaad, IoT is hot and happening: ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Toch merken we van al die voorspelde voordelen nog maar weinig in ons dagelijks leven. Hoe komt dat?

2017-03-23 11:02 Lezen in 3 minuten

Continuous Delivery: vereenvoudig het delivery process

Het doel van Continuous Delivery is om de tijd tussen het hebben van een idee, en dat idee bij de gebruikers krijgen, aanzienlijk te verminderen. “The Principle of the 3 ways” helpt daarbij. Wat houden die richtlijnen precies in?

2017-03-01 13:07 Lezen in 6 minuten

Een applicatie die conferenties plant: hoe kan dat?

Onze collega’s bij ONE Agency bouwden een applicatie voor EARLI en EAPRIL die de conferenties automatisch plant en ze vervolgens toont op de website. Lekker makkelijk!

2017-02-24 11:31 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

20
April
18:00

Virtual Reality

Leen Segers (Co-founder en CEO bij LucidWeb) geeft je een overzicht van de meest relevante use cases in virtual reality (gezondheidszorg, retail, toerisme, entertainment …) en het geschatte marktpotentieel van deze subsectoren. Nadien presenteert ze het "Women in VR/AR Europe” initiatief, en meer precies het belang van meer diversiteit in deze boomende maar jonge sector, wereldwijd en in Europa.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze development skills

bpost DataFlow AUSY Belgium
Colruyt group logo
EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
European Commission Logo
IBM DataFlow
KBC DataFlow AUSY Belgium
Medialaan logo
Portima DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Telenet DataFlow AUSY Belgium
Vlaamse Overheid logo

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!