Business & IT

IT is vandaag zoveel meer dan het zuiver technische. Er is meer dan ooit nood aan bruggenbouwers: straffe profielen die doorheen het volledige project praten met zowel de klant als het technische team. Zij weten wat de eindgebruiker nodig heeft en maken daarvan een zinvolle vertaalslag.

Wie zijn de bruggenbouwers?

Bij de start van een project verschijnen de functionele, technische en business analisten ten tonele, samen met UX- en UI-specialisten, designers en (digital) architects.

In latere fases van het project is het de beurt aan de testing engineers, quality & assurance managers, release managers en DevOps.

Wie verwijdert dan de barrières tussen de technici en de klanten? Dat zijn de project managers (Agile/Scrum, Prince2, PMBOK ...), product managers, product owners en program managers.

Wat zijn de troeven van de bruggenbouwers?

  • Klantvriendelijkheid, betrokkenheid en flexibiliteit maken deel uit van hun persoonlijkheid. Wij zorgen ervoor dat ze die waarden blijven aanscherpen.
  • Ze begrijpen zowel de klanten als het technische team.
  • Ze werken resultaatsgedreven.
  • Dankzij Tech Talks en opleidingen houden ze hun kennis up-to-date.

Met andere woorden: optimale begeleiding tijdens de hele projectcyclus!

IT-jobs

Business & IT

Brussel / Antwerpen / Leuven

Bediende

Functioneel Analist zo ijverig als een mier!

Inderdaad, dat is wel héél ijverig! Je haalt plezier uit je werk en vindt het prettig om business requirements te verzamelen en te vertalen naar functionele specificaties. Op een gedreven manier werk je knappe user stories uit waar de klant op zijn beurt zin heeft om nét zo ijverig mee verder te werken! Wat kan je nog verwachten?

Business & IT

Antwerpen, Brussel,...

Bediende

Business Analist/Tovenaar

Oké, het vraagt misschien wat meer dan een zwaai met je toverstaf en de woorden “hocus, pocus, pats”, maar toch slaag jij erin om de behoeften van de klant om te toveren tot een helder business design. Word jij onze Merlijn? Geen zorgen: een baard tot op je tenen is geen verplichting!

 

Business & IT

Brussels

Bediende

Functioneel analist

We zoeken een functioneel analist voor een klant in Brussel. Deze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor verzekeringsmakelaars. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, eentje van onbepaalde duur? Lees dan zeker onze volledige vacature! 

Business & IT

Brussels

Bediende / Freelancer

Business Analyst with an eye for UX

Ben jij gepassioneerd door UX / Information Architecture / Drupal en op zoek naar een uitdaging op de Europese Commissie? Dan moet je zeker even verder lezen...  

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Functioneel Analist die zich wilt verdiepen in databanken

Klaar voor een nieuwe uitdaging als functioneel analist in Brussel? Wil je daarnaast je ook verder verdiepen binnen databanken? Dan is deze job iets voor jou!

Las je deze blogartikels al?

Wat kan virtual reality betekenen in ons dagelijkse leven?

Is en blijft VR een ver-van-ons-bed-show? Niet volgens Leen Segers. Zij is medeoprichter van LucidWeb, een VR en WebVR bedrijf dat gespecialiseerd is in consultancy en softwareontwikkeling. Lees wat ze ons te vertellen had.

2017-05-18 08:14 Lezen in 2 minuten

AUSY LAN Party: 78 liter energiedrank gedronken [Infographic]

Op zondag 30 april organiseerden wij onze allereerste LAN Party! Heel wat straffe gamers gaven het beste van zichzelf tijdens een spannend CS:GO toernooi. Toffe prijzen, lekkere snacks, een overvloed aan energiedrankjes, maar vooral: een super leuke sfeer!

2017-05-11 12:54 Lezen in 1 minuut

Nieuwssite BRUZZ: integratie Drupal met MailChimp

Onze collega's van ONE Agency staan in voor de ontwikkeling van nieuwssite BRUZZ. Wat namen ze al voor hun rekening? Onder andere een upgrade naar Drupal 7, de rebranding en de integratie van Drupal met MailChimp. Lees er alles over! 

2017-05-04 16:43 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

22
juni
18:00

GDPR

De General Data Protection Regulation (GDPR) - een hele mond vol - is een verzameling van regels die ervoor zullen zorgen dat de gegevens van Europese burgers beter worden beschermd. Inderdaad, “zullen”, want de regels gaan pas in vanaf mei 2018. Toch besteed je er best vandaag al aandacht aan. Tijdens onze Tech Talk zet Jan De Bondt je alvast op weg!

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze expertise bij het opstarten en begeleiden van IT-projecten

EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Johnson & Johnson client klant
KBC DataFlow AUSY Belgium
Portima DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Telenet DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!