Business & IT

IT is vandaag zoveel meer dan het zuiver technische. Er is meer dan ooit nood aan bruggenbouwers: straffe profielen die doorheen het volledige project praten met zowel de klant als het technische team. Zij weten wat de eindgebruiker nodig heeft en maken daarvan een zinvolle vertaalslag.

Wie zijn de bruggenbouwers?

Bij de start van een project verschijnen de functionele, technische en business analisten ten tonele, samen met UX- en UI-specialisten, designers en (digital) architects.

In latere fases van het project is het de beurt aan de testing engineers, quality & assurance managers, release managers en DevOps.

Wie verwijdert dan de barrières tussen de technici en de klanten? Dat zijn de project managers (Agile/Scrum, Prince2, PMBOK ...), product managers, product owners en program managers.

Wat zijn de troeven van de bruggenbouwers?

  • Klantvriendelijkheid, betrokkenheid en flexibiliteit maken deel uit van hun persoonlijkheid. Wij zorgen ervoor dat ze die waarden blijven aanscherpen.
  • Ze begrijpen zowel de klanten als het technische team.
  • Ze werken resultaatsgedreven.
  • Dankzij Tech Talks en opleidingen houden ze hun kennis up-to-date.

Met andere woorden: optimale begeleiding tijdens de hele projectcyclus!

IT-jobs

Business & IT

Ghent / Leuven

Bediende / Freelancer

Funky Functionele Business Analist gezocht voor in Gent of Leuven!

Wij zijn op zoek naar een Funky Functionele Business Analist voor ONE Agency die onze Project Managers en Developers van A tot Z gaat bijstaan in de wondere wereld van webprojecten. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan zeker verder…

Business & IT

Brussel

Bediende

Junior Project Manager/Product Owner

De Europese Commissie ondergaat momenteel een complete digitale transformatie... Daarvan kan jij deel uitmaken! We zijn momenteel op zoek naar iemand om de senior project manager te ondersteunen die verantwoordelijk is voor het nieuwe drupal CMS systeem. Iemand die helemaal thuis is in agile software development. Ben jij die persoon? Lees dan zeker verder!

Business & IT

Brussels, Antwerp, Ghent, Mechelen, Leuven

Freelancer

WANTED: Functioneel Analyst op zoek naar een eerste (of tweede of ...) freelance project!

DataFlow heeft een echt sterk partnership opgebouwd met klanten zoals KBC, Telenet, Vlaamse Overheid, Digipolis, Smals, Proximus, SD Worx,... . Om onze klanten op de beste manier kwalitatief te servicen zijn we op zoek naar ervaren Functioneel Analysten om deel uit te maken van uitdagende projecten!

Business & IT

Brussels

Bediende

Web Analist bij de Europese Commissie

Als Web Analist zal je verantwoordelijk zijn voor projecten op het vlak van Web Analytics en support binnen het Digital Competence Centre bij de Europese Commissie. Het doel? Datakwaliteit en consistentie verzekeren, net zoals waardevol advies geven in verband met data-analyse en -interpretatie aan webteams binnen de hele Europese Commissie. Wow, wat een geweldige uitdaging, toch?

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Master of Scrum

Je bewaakt niet alleen het hele scrumproces, maar zorgt er bovendien als echte Joda voor dat je team van Jedi dit nauwgezet volgt. Om Agile processen te implementeren en te verbeteren maak je gebruik van de Kracht. Een match jij bent?

Las je deze blogartikels al?

API-koppeling publiceert automatisch vacatures voor NN Belgium

Een project waar we nog altijd fier op zijn: de website van NN Belgium, waar we sinds 2015 voor werken. We ondersteunden de medewerkers ook bij het in gebruik nemen van de website. Hoe gingen we concreet te werk?

2017-09-14 15:26 Lezen in 2 minuten

Staat je nieuwe site online? Check zeker deze 5 KPI's

Ging je nieuwe bedrijfswebsite live? Na een aantal maanden ben je vast razend benieuwd naar de prestatie van de site. Maar hoe meet je het succes van de website precies? Wij zetten voor jou 5 KPI’s (Key Performance Indicators) op een rij die je best eens onder de loep neemt.

2017-09-07 08:37 Lezen in 3 minuten

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-25 13:17 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

26
Oktober
18:00

Een overzicht van digitale monsters (en hoe je ze kan vermijden)

2 ambities liggen aan de basis van elk digitaal product (websites, apps, tools ...): de doelgroep tevreden stellen en de doelstellingen van het bedrijf ondersteunen. Strategische beslissingen tijdens het creatieproces zorgen er vaak voor dat de producten aan het einde van de rit toch teleurstellen, verkeerd zijn vormgegeven en niet in staat zijn om hun doelen te halen. Ze veranderen met andere woorden in digitale monsters.

Tijdens de Tech Talk kom je te weten:

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge, België
16
November
18:00

Social engineering, phishing & paswoordbeleid

Erwin Geirnaert, Chief Hacking Officer bij ZIONSECURITY, richt zich tijdens zijn uiteenzetting tot gebruikers die proberen bij te blijven in de wereld van WannaCry, Petya en NSA dumps, en meer en meer angstgevoelens ontwikkelen bij wat er allemaal rond hen gebeurt.

ZIONSECURITY komt geen paniek zaaien, maar wil net gemoedsrust brengen door verschillende perspectieven meer toe te lichten. Met gezond verstand kom je namelijk al heel ver. 

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze expertise bij het opstarten en begeleiden van IT-projecten

EDF Luminus DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Johnson & Johnson client klant
KBC DataFlow AUSY Belgium
Portima DataFlow AUSY Belgium
Smals DataFlow AUSY Belgium
Telenet DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!