Blog

Zin om wat bij te lezen? Vanuit onze up-to-date kennis in uitleenlopende IT-technologieën lees je over een aantal interessante IT-trends en -evoluties. We vertellen je ook hoe je bij ons een straffe carrière kan uitbouwen en waarom DataFlow een bedrijf is dat bij jou past. 

18 artikels

om te verslinden

Chatbots: voordelen, nadelen, best practices

Wist je dat je een chatbot moet trainen? David De Block licht de voordelen en nadelen van chatbots toe en geeft je een aantal tips die je kan gebruiken als je zelf een chatbot ontwikkelt.

2017-04-20 10:14 Lezen in 2 minuten

Stap voor stap groeien naar de functie die jij wil

7 jaar geleden startte Ben zijn carrière bij AUSY als Netwerk Analist. Stapsgewijs groeide hij door naar de functie van Security Engineer. Benieuwd naar hoe hij dat aanpakte? Hij vertelt het je graag!

2017-04-14 12:01 Lezen in 2 minuten

Zo combineer je werken en studeren voor certificaten

Via ons Competence Center geven we consultants de kans om opleidingen te volgen en zich te certifiëren. Dat is meteen een grote troef van AUSY Belgium, zo vindt ook consultant Timo Van den Abbeel. In 2015 en 2016 behaalde hij maar liefst 8 certificaten, en nu heeft hij ook zijn BCCPA-certificaat op zak (Blue Coat Certified ProxySG Administrator). Say what!? Wat is zijn geheim?

2017-04-05 11:23 Lezen in 3 minuten

Wat moet je écht weten om helemaal mee te zijn met IoT?

Was het Internet of Things een tienermeisje, dan was ze hoogstwaarschijnlijk het populairste meisje van de school. Inderdaad, IoT is hot and happening: ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Toch merken we van al die voorspelde voordelen nog maar weinig in ons dagelijks leven. Hoe komt dat?

2017-03-23 11:02 Lezen in 3 minuten

Project manager worden? Deze skills zijn onmisbaar!

Bij zowel grote als kleinere IT-projecten spelen project managers een belangrijke rol. Maar hoe word je project manager en over welke kwaliteiten beschik je best? Kevin is aan de slag als project manager bij zusterbedrijf ONE Agency en licht het graag voor je toe.

2017-03-16 10:05 Lezen in 3 minuten

Continuous Delivery: vereenvoudig het delivery process

Het doel van Continuous Delivery is om de tijd tussen het hebben van een idee, en dat idee bij de gebruikers krijgen, aanzienlijk te verminderen. “The Principle of the 3 ways” helpt daarbij. Wat houden die richtlijnen precies in?

2017-03-01 13:07 Lezen in 6 minuten

Een applicatie die conferenties plant: hoe kan dat?

Onze collega’s bij ONE Agency bouwden een applicatie voor EARLI en EAPRIL die de conferenties automatisch plant en ze vervolgens toont op de website. Lekker makkelijk!

2017-02-24 11:31 Lezen in 2 minuten

Volharding levert Lieven mooie IT-carrière op bij AUSY

Onze collega’s vertellen vaak hoe ze op jonge leeftijd al gepassioneerd met IT bezig waren, en dat een informaticarichting in het middelbaar of hoger onderwijs dan ook een logische keuze was. Toch zijn er ook een heel aantal collega’s die niet van vandaag op morgen in IT rollen. Network and Support Engineer Lieven is een van die collega’s. 

2017-02-18 12:01 Lezen in 3 minuten

FEVIA: een nieuwe website met ruim 160 landingspagina’s per taal

Onze collega’s bij ONE Agency beschikken over een stevige Drupal-expertise. Ze pakken graag uit met hun kennis, en dat resulteerde al in tal van knappe projecten waar we enorm fier op zijn.

De digitale transformatie van FEVIA is zo’n project. Het resultaat? Een uitgebreide Drupal-website die makkelijk werkbaar is voor de medewerkers van FEVIA én die bovendien gepersonaliseerde informatie toont aan de bezoekers, op basis van hun interesses. 

2017-01-26 16:14 Lezen in 2 minuten

Een carrière bij AUSY Belgium: ontwikkeling als keyword

AUSY Belgium consultant Dimitri is aan de slag als .NET Expert bij het Departement Landbouw en Visserij van de Vlaamse overheid. Hij heeft er al een interessante loopbaan opzitten en vertelt je er graag meer over. Benieuwd hoe hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft? Lees waarom een job bij AUSY Belgium ook iets voor jou is!

2017-01-16 11:26 Lezen in 3 minuten

5 snelle inzichten over Open Data

Open Data is openbare overheidsinformatie die ter beschikking wordt gesteld voor het grote publiek, dat het mag hergebruiken zonder beperkingen. Tijdens onze Tech Talk op 8 december 2016 gaf Mario Stevens (Toerisme Vlaanderen) ons een inkijk in de visie van Toerisme Vlaanderen op Open Data. Welke 5 inzichten onthouden we?

2017-01-03 14:05 Lezen in 2 minuten

Warmathon: goede doelen steunen op een sportieve manier

Tijdens de Warmste Week van 2016 (Studio Brussel) maakten Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems radio vanuit het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. In die week kan je steeds op verschillende manieren allerlei goede doelen steunen. Ook wij droegen ons steentje bij: we liepen mee met loopevent de Warmathon in Kessel-Lo!

2016-12-21 14:44 Lezen in 1 minuut

Mis geen enkel blogartikel

Geef hieronder je e-mailadres in. We brengen je op de hoogte zodra er nieuwe artikels verschijnen.