Blog

Zin om wat bij te lezen? Vanuit onze up-to-date kennis in uitleenlopende IT-technologieën lees je over een aantal interessante IT-trends en -evoluties. We vertellen je ook hoe je bij ons een straffe carrière kan uitbouwen en waarom DataFlow een bedrijf is dat bij jou past. 

10 artikels

om te verslinden

FEVIA: een nieuwe website met ruim 160 landingspagina’s per taal

Onze collega’s bij ONE Agency beschikken over een stevige Drupal-expertise. Ze pakken graag uit met hun kennis, en dat resulteerde al in tal van knappe projecten waar we enorm fier op zijn.

De digitale transformatie van FEVIA is zo’n project. Het resultaat? Een uitgebreide Drupal-website die makkelijk werkbaar is voor de medewerkers van FEVIA én die bovendien gepersonaliseerde informatie toont aan de bezoekers, op basis van hun interesses. 

2017-01-26 16:14 Lezen in 2 minuten

Een carrière bij AUSY Belgium: ontwikkeling als keyword

AUSY Belgium consultant Dimitri is aan de slag als .NET Expert bij het Departement Landbouw en Visserij van de Vlaamse overheid. Hij heeft er al een interessante loopbaan opzitten en vertelt je er graag meer over. Benieuwd hoe hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft? Lees waarom een job bij AUSY Belgium ook iets voor jou is!

2017-01-16 11:26 Lezen in 3 minuten

5 snelle inzichten over Open Data

Open Data is openbare overheidsinformatie die ter beschikking wordt gesteld voor het grote publiek, dat het mag hergebruiken zonder beperkingen. Tijdens onze Tech Talk op 8 december 2016 gaf Mario Stevens (Toerisme Vlaanderen) ons een inkijk in de visie van Toerisme Vlaanderen op Open Data. Welke 5 inzichten onthouden we?

2017-01-03 14:05 Lezen in 2 minuten

Warmathon: goede doelen steunen op een sportieve manier

Tijdens de Warmste Week van 2016 (Studio Brussel) maakten Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems radio vanuit het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. In die week kan je steeds op verschillende manieren allerlei goede doelen steunen. Ook wij droegen ons steentje bij: we liepen mee met loopevent de Warmathon in Kessel-Lo!

2016-12-21 14:44 Lezen in 1 minuut

Uitdagingen en impact van Open Data: wat moet je weten?

We strikten Open Data specialist Pieter Colpaert voor een interview: waarom moeten we investeren in betere metadata? Open Data en de toekomst: hoe zit dat? Wat heeft een kassasysteem van de bakker te maken met Open Data? 

2016-12-09 08:54 Lezen in 4 minuten

SWOT-analyse IoT en Antwerpen als Smart City

Op 24 november vond onze Tech Talk over Internet of Things plaats. Bart Keybergh (Internet of Things Leuven) toonde ons een SWOT-analyse van IoT. Vervolgens lichtte hij het IoT-canvas toe: wat is het en hoe gebruik je het tijdens een brainstorm over een IoT-concept? Greet Brosens (Digipolis Antwerpen) vertelde hoe groep Stad Antwerpen Internet of Things implementeert.

2016-11-29 11:07 Lezen in 3 minuten

9 handige services van AWS

Amazon Web Services (AWS) is een cloud computing platform. Het biedt sinds 2006 een reeks data-computing services aan waarmee de gebruiker zelf een on-demand computing platform kan maken. Onder andere Netflix, Unilever, Airbnb, Bose en Philips gebruiken AWS op grote schaal. Tijdens onze Tech Talk op 20 oktober kwam je daarover meer te weten.

2016-10-30 16:55 Lezen in 2 minuten

De belangrijkste nieuwe features van MS SQL 2016

Microsoft SQL Server is een schaalbaar relationeel databasesysteem. Tijdens onze Tech Talk op 29 september 2016 zat Tom Van Zele (Page 9) een aantal belangrijke nieuwe en verbeterde features van SQL 2016 op een rij. Was je er niet bij? We lichten de hoogtepunten voor je toe!

2016-10-07 17:10 Lezen in 1 minuut

AUSY Belgium nam deel aan de Ecotrail van Brussel

In september 2016 nam een AUSY-team deel aan de Ecotrail van Brussel. De DataFlow'ers Chris, Wouter en Frederik werkten niet alleen aan hun conditie, maar droegen ook financieel bij aan de herbebossing van Madagaskar.

Trouwens, AUSY Group ontwikkelde de bijbehorende applicatie voor het evenement (Parijs, Oslo en Brussel). De app biedt onder andere verschillende trainingsschema's aan - ook voor zij die volgend jaar willen deelnemen. Dus - hup hup - wat houdt je nog tegen? 

2016-09-27 12:56 Lezen in 1 minuut

Herbeleef AUSY Family Day

In september vond voor de 5de maal de AUSY Belgium Family Day plaats. Een dag vol avontuur, plezier, mooi weer en… familie.

2016-09-19 09:00 Lezen in 1 minuut

Mis geen enkel blogartikel

Geef hieronder je e-mailadres in. We brengen je op de hoogte zodra er nieuwe artikels verschijnen.