Onze IT-expertise

DataFlow-consultants weten het antwoord op elk technisch en strategisch IT-probleem.

Insights

Wat is er nieuw?

Blog Laatste artikel

Van bakker tot support engineer: Ken doet het

Ken is bakker van opleiding, maar was al geïnteresseerd in IT vanaf het vijfde middelbaar. Zijn broer, die IT’er is, leerde hem al een paar kneepjes van het vak. Na zijn middelbare studies volgde hij een opleiding bij de VDAB waardoor hij een stevige basiskennis verwierf over allerlei IT-domeinen. Ken zette een paar mooie carrièrestappen en ging in 2017 aan de slag als 2nd line support engineer bij onze klant AG Insurance. Wij stellen hem 3 vragen over zijn job!

2017-06-22 08:21 Lezen in 2 minuten

Tech Talks Volgende sessie

22
juni
18:00

GDPR

De General Data Protection Regulation (GDPR) - een hele mond vol - is een verzameling van regels die ervoor zullen zorgen dat de gegevens van Europese burgers beter worden beschermd. Inderdaad, “zullen”, want de regels gaan pas in vanaf mei 2018. Toch besteed je er best vandaag al aandacht aan. Tijdens onze Tech Talk zet Jan De Bondt je alvast op weg!

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

44 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken

Antwerpen

Bediende / Freelancer

System Engineer - Antwerpen

Klaar voor een nieuwe uitdaging als System Engineer in Antwerpen? Lees dan zeker verder...

Systemen en Netwerken

Brussel

Bediende / Freelancer

Network Solution Architect

Wil jij meewerken aan grote integratie projecten binnen Data Center, Netwerk, Security, Unified Communication, ... en heb je een bewezen ervaring binnen design/architectuur? Lees dan zeker even verder!

Systemen en Netwerken

Brussel

Freelancer

System Solution Architect

Wil jij meewerken aan grote integratie projecten binnen Cloud Services, Data Center, Virtualisatie, Solutions, ... en heb je een bewezen ervaring binnen design/architectuur? Lees dan zeker even verder!

Development
Support

Gent

Bediende

Client Support Officer voor webplatform

Jij bent hét aanspreekpunt voor gebruikers van ons kañooh-platform. Ons wat? Ons super gebruiksvriendelijk CMS dat beantwoordt aan de individuele noden van Vlaamse overheidsinstellingen. Dat zegt nog niet alles, maar als je zin hebt in een job met de nodige dosis verantwoordelijkheid, waarbij je zowel een goede band opbouwt met de klanten als met de interne developers, dan moet je ab-so-luut verder lezen!

Systemen en Netwerken

Brussel, Antwerpen, Leuven

Bediende / Freelancer

Wintel System Engineer

Om ons team van DataFlow’ers te versterken zijn we op zoek naar een Wintel System Engineer. Dus ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Lees dan zeker verder!

 

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Onze klanten

Heel wat grote bedrijven schakelen DataFlow in om straffe IT-consultants te vinden voor al hun IT-problemen.

bpost DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Vlaamse Overheid logo