Onze IT-expertise

DataFlow-consultants weten het antwoord op elk technisch en strategisch IT-probleem.

Insights

Wat is er nieuw?

Blog Laatste artikel

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-10 13:17 Lezen in 2 minuten

Tech Talks Volgende sessie

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

55 IT-jobs

op jouw maat

Support

Courcelles

Bediende

Onsite Support Engineer met aantrekkelijk werkregime

Als Onsite Support Engineer zal je ervaring opdoen in een internationale omgeving. Je bent aanspreekpunt bij diverse hard- en softwareproblemen.

Development

Leuven

Bediende

Stage als webdeveloper (Drupal/PHP/Java) @ Leuven

Naast onze lopende projecten staan er weer heel wat interessante projecten op til in 2018. We willen dan ook graag een gemotiveerde stagiair-developer verwelkomen om deze grote projecten te ondersteunen. Als stagiair kan je eventueel doorgroeien tot een vaste waarde in ons team.

Support

Brussel, Neder-Over-Heembeek

Bediende

IT support engineer met kennis Spaans en/of Portugees

Voor onze klant Scania zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Support Engineer die terecht zal komen op de Service Desk en die ondersteuning biedt op de gebruikte bedrijfseigen applicaties. Je komt als IT'er terecht in een uitdagende internationale omgeving waar je met jouw kennis de IT problemen van medewerkers over de hele wereld zal oplossen! Is dat jouw ding? Is dat jouw ding? Stuur ons dan je cv!

Business & IT

Brussels, Antwerp, Ghent, Mechelen, Leuven

Freelancer

WANTED: Functioneel Analyst op zoek naar een eerste (of tweede of ...) freelance project!

DataFlow heeft een echt sterk partnership opgebouwd met klanten zoals KBC, Telenet, Vlaamse Overheid, Digipolis, Smals, Proximus, SD Worx,... . Om onze klanten op de beste manier kwalitatief te servicen zijn we op zoek naar ervaren Functioneel Analysten om deel uit te maken van uitdagende projecten!

Business & IT

Brussels

Bediende

Data Analist bij de Europese Commissie

Als Data Analist zal je verantwoordelijk zijn voor projecten op het vlak van Web Analytics en support binnen het Digital Competence Centre bij de Europese Commissie. Het doel? Datakwaliteit en consistentie verzekeren, net zoals waardevol advies geven in verband met data-analyse en -interpretatie aan webteams binnen de hele Europese Commissie. Wow, wat een geweldige uitdaging, toch?

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Onze klanten

Heel wat grote bedrijven schakelen DataFlow in om straffe IT-consultants te vinden voor al hun IT-problemen.

bpost DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Vlaamse Overheid logo