Onze IT-expertise

DataFlow-consultants weten het antwoord op elk technisch en strategisch IT-probleem.

Insights

Wat is er nieuw?

Blog Laatste artikel

Een applicatie die conferenties plant: hoe kan dat?

Onze collega’s bij ONE Agency bouwden een applicatie voor EARLI en EAPRIL die de conferenties automatisch plant en ze vervolgens toont op de website. Lekker makkelijk!

2017-02-24 11:31 Lezen in 2 minuten

Tech Talks Volgende sessie

23
Maart
18:00

Conversational UI

De verwachtingen van de klant veranderen, alsook hun ervaringen. Conversational UI, bots en AI helpen ons om betere en meer gepersonaliseerde ervaringen aan te bieden. David De Block zal al deze technieken toelichten aan de hand van K'Ching, de bankapp van KBC.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

24 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken
Support

Mechelen

Bediende

Order Fulfillment Coordinator

 

Zoek je een uitdagende, gevarieerde job waarbij je je technische kennis kan aanscherpen? Dan word jij misschien wel de nieuwe Order Fulfillment Coordinator voor onze klant in Mechelen!

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Client Officer

Als Client Officer maak je deel uit van een team ervaren applicatie support medewerkers. Dankzij jouw functionele ondersteuning help je verzekeringsmakelaars uit de nood wanneer zij vragen hebben tijdens het gebruik van hun softwarepakket. Op jouw lijf geschreven? Lees snel de volledige vacature!

Systemen en Netwerken

Heverlee

Bediende

System Engineer die KMO's ondersteunt met de ogen dicht

Ja, ook een IT-consultancybedrijf heeft zelf IT-ondersteuning nodig. We zoeken een System Engineer die ons Systems Team (what’s in a name) komt vervoegen. Je zal niet alleen instaan voor het dagelijks systeembeheer van de ICT-omgeving op het hoofdkantoor, maar je bent ook verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van een aantal kmo-eindklanten die geen of weinig interne ICT-kennis hebben. Jouw uitvalsbasis is Heverlee, maar je maakt regelmatig verplaatsingen naar klanten in Brussel en Antwerpen. Klinkt als jouw droomjob? Lees dan zeker verder!

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Junior Netwerk Engineer

Heb jij zo pas je CCNA certificaat behaald of is het jouw ambitie om dit op korte termijn te doen (wij kunnen je hierbij helpen!)? Je hebt een aantal jaar als support engineer gewerkt en bent klaar om de stap naar junior netwerk engineer te maken? Kortom, netwerken zijn helemaal je ding en termen als DNS, DHCP, Checkpoint, Switches en Juniper klinken je als muziek in de oren? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de junior netwerk engineer die we zoeken?

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Functioneel analist

We zoeken een gemotiveerde, hands-on functioneel analist die klaar is voor een volgende uitdaging. Voel je je aangesproken? Lees dan zeker verder!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Onze klanten

Heel wat grote bedrijven schakelen DataFlow in om straffe IT-consultants te vinden voor al hun IT-problemen.

bpost DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Vlaamse Overheid logo