Onze IT-expertise

DataFlow-consultants weten het antwoord op elk technisch en strategisch IT-probleem.

Insights

Wat is er nieuw?

Blog Laatste artikel

FEVIA: een nieuwe website met ruim 160 landingspagina’s per taal

Onze collega’s bij ONE Agency beschikken over een stevige Drupal-expertise. Ze pakken graag uit met hun kennis, en dat resulteerde al in tal van knappe projecten waar we enorm fier op zijn.

De digitale transformatie van FEVIA is zo’n project. Het resultaat? Een uitgebreide Drupal-website die makkelijk werkbaar is voor de medewerkers van FEVIA én die bovendien gepersonaliseerde informatie toont aan de bezoekers, op basis van hun interesses. 

2017-01-26 16:14 Lezen in 2 minuten

Tech Talks Volgende sessie

23
Februari
18:00

Continuous Delivery: meer dan tooling alleen

Wat heb je nodig om Continuous Delivery succesvol toe te passen? Tooling alleen volstaat niet! Aan de hand van 3 topics geeft Thierry (Agile Technical Coach bij Thinking Labs) je tips & tricks om ‘op de goede manier’ aan Continuous Delivery te doen:

  • Hoe kan je sneller en met minder risico’s aanleveren?

  • Hoe kan je snellere en betere feedback krijgen?

  • Hoe kan je het software delivery process voortdurend verbeteren?

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

23 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Client Officer

Als Client Officer maak je deel uit van een team ervaren applicatie support medewerkers. Dankzij jouw functionele ondersteuning help je verzekeringsmakelaars uit de nood wanneer zij vragen hebben tijdens het gebruik van hun softwarepakket. Op jouw lijf geschreven? Lees snel de volledige vacature!

Systemen en Netwerken

Heverlee

Bediende

System Engineer die KMO's ondersteunt met de ogen dicht

Ja, ook een IT-consultancybedrijf heeft zelf IT-ondersteuning nodig. We zoeken een System Engineer die ons Systems Team (what’s in a name) komt vervoegen. Je zal niet alleen instaan voor het dagelijks systeembeheer van de ICT-omgeving op het hoofdkantoor, maar je bent ook verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van een aantal kmo-eindklanten die geen of weinig interne ICT-kennis hebben. Jouw uitvalsbasis is Heverlee, maar je maakt regelmatig verplaatsingen naar klanten in Brussel en Antwerpen. Klinkt als jouw droomjob? Lees dan zeker verder!

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Junior Netwerk Engineer

Heb jij zo pas je CCNA certificaat behaald of is het jouw ambitie om dit op korte termijn te doen (wij kunnen je hierbij helpen!)? Je hebt een aantal jaar als support engineer gewerkt en bent klaar om de stap naar junior netwerk engineer te maken? Kortom, netwerken zijn helemaal je ding en termen als DNS, DHCP, Checkpoint, Switches en Juniper klinken je als muziek in de oren? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de junior netwerk engineer die we zoeken?

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Functioneel analist

We zoeken een gemotiveerde, hands-on functioneel analist die klaar is voor een volgende uitdaging. Voel je je aangesproken? Lees dan zeker verder!

Development

Brussels

Bediende / Freelancer

Drupal Developer bij de Europese Commissie

DataFlow/ONE Agency won een groot contract (NovaComm) bij de Europese Commissie met een budget van ongeveer 70 miljoen euro. De volgende 3 jaar zal het NovaComm team de Europese Commissie helpen om haar doelen te bereiken. Hoe? Door diensten voor ontwikkeling en management aan te bieden voor websites en andere digitale communicatiekanalen. Ben jij de Drupal Developer die het team komt versterken?

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Onze klanten

Heel wat grote bedrijven schakelen DataFlow in om straffe IT-consultants te vinden voor al hun IT-problemen.

bpost DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Vlaamse Overheid logo