Onze IT-expertise

DataFlow-consultants weten het antwoord op elk technisch en strategisch IT-probleem.

Insights

Wat is er nieuw?

Blog Laatste artikel

Hoe haal je de zomer binnen op kantoor?

Je kan je bureaustoel reserveren met je strandhanddoek, maar da’s toch niet hetzelfde als je strandstoel reserveren op vakantie. Aan de cocktails gaan op het werk is geen optie, net zo min als op een vergadering verschijnen in je zwemkledij en met een duikbril op je neus. Maar hoe zorg je er dan voor dat het ook tijdens de zomermaanden aangenaam vertoeven is op kantoor?

2017-07-27 13:42 Lezen in 3 minuten

Tech Talks Volgende sessie

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

52 IT-jobs

op jouw maat

Systemen en Netwerken
Support

Brussel

Bediende

Vliegende Support Engineer/Redder in IT nood - Brussels Airport Company

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Waarop legt deze job precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Business & IT
Support

Mechelen

Bediende / Freelancer

Teamlead Service Desk

Sta je te poppelen om te starten in een coördinerende functie? Dan hebben wij voor jou de ideale job! Momenteel zijn we namelijk op zoek naar een Teamlead voor onze dynamische Service Desk voor een grote telecomspeler in Mechelen. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Support

Courcelles

Bediende

Onsite Support Engineer met aantrekkelijk werkregime

Als Onsite Support Engineer zal je ervaring opdoen in een internationale omgeving. Je bent aanspreekpunt bij diverse hard- en softwareproblemen.

Business & IT

Brussel

Bediende / Freelancer

Master of Scrum

Je bewaakt niet alleen het hele scrumproces, maar zorgt er bovendien als echte Joda voor dat je team van Jedi dit nauwgezet volgt. Om Agile processen te implementeren en te verbeteren maak je gebruik van de Kracht. Een match jij bent?

Business & IT

Brussel

Freelancer

B2B Infrastructuur Project Manager

Jij weet exact waar je naartoe wil met je project en hoe je daar moet geraken. Bovendien krijg je iedereen makkelijk mee in je gedachtengang: je team, maar zeker ook de klant. Klantencontact, da’s belangrijk in deze job. Heb je ook nog eens ervaring met infrastructuur- en netwerkprojecten (in de telecomsector)? Dan vaar je mee uit!

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Onze klanten

Heel wat grote bedrijven schakelen DataFlow in om straffe IT-consultants te vinden voor al hun IT-problemen.

bpost DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Vlaamse Overheid logo