Onze IT-expertise

DataFlow-consultants weten het antwoord op elk technisch en strategisch IT-probleem.

Insights

Wat is er nieuw?

Blog Laatste artikel

Jarno beveiligt het VRT-netwerk op Tomorrowland

Jarno is aan de slag als Network & Security Engineer bij VRT. Hij beveiligt de VRT-netwerken op een aantal grote festivals, tijdens Music for Life én de Olympische Spelen. Hoe cool is dat!?

2017-09-21 13:10 Lezen in 2 minuten

Tech Talks Volgende sessie

26
Oktober
18:00

Een overzicht van digitale monsters (en hoe je ze kan vermijden)

2 ambities liggen aan de basis van elk digitaal product (websites, apps, tools ...): de doelgroep tevreden stellen en de doelstellingen van het bedrijf ondersteunen. Strategische beslissingen tijdens het creatieproces zorgen er vaak voor dat de producten aan het einde van de rit toch teleurstellen, verkeerd zijn vormgegeven en niet in staat zijn om hun doelen te halen. Ze veranderen met andere woorden in digitale monsters.

Tijdens de Tech Talk kom je te weten:

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge, België

48 IT-jobs

op jouw maat

Support

Evere

Bediende / Freelancer

DataCenter Monitoring Specialist

Als IT Monitoring Specialist kom je terecht in een bijzondere werkomgeving, namelijk een DataCenter. Je vervult een belangrijke verantwoordelijkheid; de klanten rekenen op jouw nauwkeurigheid, precisie en gedrevenheid. Samen met je team werk je in een 24/7 shiftensysteem. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

Systemen en Netwerken

Brussels

Bediende / Freelancer

Security Consultant

It’s the sound of the police! Althans, jij zorgt net zoals de politie voor het behoud van de veiligheid. Nee, onze klant vraagt niet om achter potentiële inbrekers aan te hollen. Jij gaat (veilig achter je scherm) de strijd aan met mogelijke bedreigingen op vlak van security. Klaar voor de strijd? Lees snel verder!

Business & IT

Ghent / Leuven

Bediende / Freelancer

Funky Functionele Business Analist gezocht voor in Gent of Leuven!

Wij zijn op zoek naar een Funky Functionele Business Analist voor ONE Agency die onze Project Managers en Developers van A tot Z gaat bijstaan in de wondere wereld van webprojecten. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan zeker verder…

Support

Brussel

Bediende

Gezocht: een redder in IT-nood

Een belangrijke eigenschap van een échte redder in IT-nood? Mensen gelukkig maken door grote en kleine problemen weg te nemen. En dat is exact wat je als Support Engineer of Network/System Engineer doet: onze klanten helpen met technische issues! Welke job legt waarop precies de nadruk? En welke doorgroeikansen bieden wij je maar al te graag? Je leest het hieronder!

Development

Gent

Bediende

Stage als Drupal developer @ Gent

Naast onze lopende projecten staan er weer heel wat interessante projecten op til in 2018. We willen dan ook graag een gemotiveerde stagiair-developer verwelkomen om deze grote projecten te ondersteunen. Als stagiair kan je eventueel doorgroeien tot een vaste waarde in ons team.

Hallo! Ken je ons al?

Ellen kan niet zonder haar lieve hond, Stephane heeft regelmatig fast food nodig om te blijven functioneren en als je Jolien haar volleybal afpakt, krijg je gegarandeerd ruzie. En de rest van ons?

Kom te weten wie we zijn

Onze klanten

Heel wat grote bedrijven schakelen DataFlow in om straffe IT-consultants te vinden voor al hun IT-problemen.

bpost DataFlow AUSY Belgium
Electrabel GDF Suez DataFlow AUSY Belgium
IBM DataFlow
Vlaamse Overheid logo