DataFlow neemt ONE Agency over

Ausy/Dataflow geeft zijn groeistrategie verder inhoud met de acquisitie van ONE Agency.

Ausy/DataFlow heeft na korte en zeer intensieve onderhandelingen beslist om de activiteiten van ONE Agency over te nemen en verder te zetten. ONE Agency, gevestigd in Gent, heeft momenteel 18 medewerkers en haalde in 2011 nog een omzet van 1,4 miljoen euro. Verdere financiële gegevens zijn niet bekend gemaakt. 

Met deze overname onderstreept Ausy/DataFlow zijn groeistrategie, die ook in de verdere toekomst ondersteund zal worden door meer acquisities.

De huidige medewerkers van ONE Agency worden onmiddellijk geïntegreerd in de bestaande organisatie van Ausy/DataFlow. De overname biedt bestaande klanten en medewerkers bovendien nieuwe mogelijkheden door de extra geografische aanwezigheid in Gent.

“De overname van ONE Agency is een prima stap om de projectwerking van Ausy/DataFlow in België verder te versterken en vooral onze positionering van web-ontwikkeling en Drupal competenties te ondersteunen”, aldus Managing Director Jimmy Houtput.

“Met deze overname halen we extra specialisten in huis met een voortreffelijke reputatie. Het bundelen van de krachten biedt ons de mogelijkheid om grotere en meer ambitieuze web-projecten te realiseren, gesteund door een team van ervaren web-professionals. De samenvloeiing van beide bedrijven versterkt onze positie van grootste Drupal Integrator & Service Provider in Benelux”, besluit Andy Stynen - Solutions Director.

Jimmy Houtput, Managing Director Ausy/DataFlow
Andy Stynen, Solutions Director Ausy/DataFlow