111 nieuwe collega’s in 2011: missie geslaagd!

Begin 2011 lanceerden we de campagne ‘wij zoeken 111 nieuwe medewerkers voor 2011’. Net ingestapt in kwartaal 4 kunnen we nu al met gepaste trots zeggen dat we deze doelstelling bereikt hebben. Uiteraard is dit de verdienste van ons HR-team, maar niet onbelangrijk is dat 12 % van de nieuwe aanwervingen via huidige medewerkers is gegaan. Ons referral-programma werpt dus duidelijk z’n vruchten af.

Ons 6-koppig HR-team (Bert, Joke, Stephane, Ruth, Bettina en Jessie) zet zich dagelijks in om via alle mogelijke kanalen de witte raven te scoren op de IT-markt. Niet gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk. In de afgelopen 9 maanden mochten wij voor Ausy/Dataflow België maar liefst 111 nieuwe collega’s verwelkomen (bedienden & freelancers). Een mooie prestatie!

Wat het team absoluut geholpen heeft, is de mond-aan-mond reclame van onze huidige medewerkers die bevriende IT’ers aansporen om bij Ausy/DataFlow te solliciteren. Hieruit blijkt dat onze interessante projecten, de persoonlijke aanpak en carrièrebegeleiding erg gewaardeerd worden en dat wij op deze manier het verschil kunnen maken binnen de IT-markt.

Missie geslaagd! Mag ons HR-team nu 3 maanden met vakantie? No way, wij blijven ambitieus want wij merken dat er voldoende groeipotentieel is bij onze klanten waardoor we nieuwe medewerkers interessante functies kunnen blijven aanbieden. Ons HR-team zal alles op alles zetten om deze groeicurve verder te zetten in 2011 en 2012.

Het HR-team