Where knowledge
meets passion

DataFlow: unique people, unique solutions

DataFlow stelt meer dan 600 consultants tewerk in zowel development- (Java, .Net, PHP, Drupal...) als infrastructuur-gerelateerde projecten (Windows, netwerk & security...). Onze services zijn steeds op maat van de klant: van staffing solutions tot project solutions, van operationele tot strategische oplossingen. Wij garanderen unieke mensen en unieke oplossingen. 

Home

Diensten

Als gevestigde waarde in de Belgische ICT-markt houdt DataFlow steeds de vinger aan de pols wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid portfolio van diensten aanbieden, van detachering van IT-experts tot staffing-oplossingen, outsourcing, on-site servicedesk met backupservice, project management, softwareontwikkeling, webdevelopment, project management en strategisch IT-advies. 

Lees meer

Nieuws

Kelly Award
Op 31 maart 2014 mocht DataFlow in Zurich de “Kelly Supplier Excellence Award” in ontvangst nemen. Dankzij onze inzet en service voor Kelly Services bij de klant Johnson & Johnson zijn we bekroond als ‘meest beloftevolle supplier’ in Europa.

Jobs

Haasrode
Leuven
Werknemer
Brussel
Werknemer
Brussel
Werknemer
Brussel
Werknemer
Heverlee
Werknemer