Where knowledge
meets passion

DataFlow: unique people, unique solutions

DataFlow stelt meer dan 650 consultants tewerk in zowel development- (Java, .Net, PHP, Drupal...) als infrastructuur-gerelateerde projecten (Windows, netwerk & security...). Onze services zijn steeds op maat van de klant: van staffing solutions tot project solutions, van operationele tot strategische oplossingen. Wij garanderen unieke mensen en unieke oplossingen. 

Home

Diensten

Als gevestigde waarde in de Belgische ICT-markt houdt DataFlow steeds de vinger aan de pols wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid portfolio van diensten aanbieden, van detachering van IT-experts tot staffing-oplossingen, outsourcing, on-site servicedesk met backupservice, project management, softwareontwikkeling, webdevelopment, project management en strategisch IT-advies. 

Lees meer

Nieuws

Begin dit jaar schonk AUSY Belgium 2500 euro aan Buurtwerk ’t Lampeke. Naast onze financiële hulp, willen we de vzw ook op andere manieren blijven steunen. We doen daarom deze maand een oproep om kledij in te zamelen!

Jobs

Brussel
Werknemer
Freelance
Leuven, Haasrode
Werknemer
Zuid-Antwerpen
Werknemer
Freelance
Brussel
Werknemer
Freelance