Where knowledge
meets passion

DataFlow: unique people, unique solutions

DataFlow stelt meer dan 650 consultants tewerk in zowel development- (Java, .Net, PHP, Drupal...) als infrastructuur-gerelateerde projecten (Windows, netwerk & security...). Onze services zijn steeds op maat van de klant: van staffing solutions tot project solutions, van operationele tot strategische oplossingen. Wij garanderen unieke mensen en unieke oplossingen. 

Home

Diensten

Als gevestigde waarde in de Belgische ICT-markt houdt DataFlow steeds de vinger aan de pols wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid portfolio van diensten aanbieden, van detachering van IT-experts tot staffing-oplossingen, outsourcing, on-site servicedesk met backupservice, project management, softwareontwikkeling, webdevelopment, project management en strategisch IT-advies. 

Lees meer

Nieuws

2014 was een bewogen jaar voor AUSY Belgium. Zo mocht DataFlow 15 kaarsjes uitblazen, staken we onze websites in een nieuw jasje en nam ONE Agency CrossCheck over. December is traditioneel de maand waarop er al eens terug- én vooruitgeblikt wordt. Ook bij AUSY Belgium staan we even stil bij de gebeurtenissen van 2014 en kijken we al eens naar 2015.

Jobs

Brussels
Werknemer
Freelance
Vlaams-Brabant, Antwerpen
Werknemer
Leuven, Vlaams Brabant
Werknemer
Freelance
Leuven, Haasrode