Where knowledge
meets passion

DataFlow: unique people, unique solutions

DataFlow stelt meer dan 650 consultants tewerk in zowel development- (Java, .Net, PHP, Drupal...) als infrastructuur-gerelateerde projecten (Windows, netwerk & security...). Onze services zijn steeds op maat van de klant: van staffing solutions tot project solutions, van operationele tot strategische oplossingen. Wij garanderen unieke mensen en unieke oplossingen. 

Home

Diensten

Als gevestigde waarde in de Belgische ICT-markt houdt DataFlow steeds de vinger aan de pols wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid portfolio van diensten aanbieden, van detachering van IT-experts tot staffing-oplossingen, outsourcing, on-site servicedesk met backupservice, project management, softwareontwikkeling, webdevelopment, project management en strategisch IT-advies. 

Lees meer

Nieuws

De jaarcijfers van de AUSY Group zijn bekendgemaakt: de totale omzet van 2014 bedraagt €340,9m. Dat is een stijging van 8,8% in vergelijking met 2013. AUSY Belgium en AUSY Luxemburg tekenden samen een mooie omzetstijging van 8,3% op. Een knap resultaat!

Jobs

W-Brussel
Werknemer
Mechelen, Leuven, Brussel, Gent
Werknemer
Freelance
Heverlee
Werknemer
Freelance
Zuid-Antwerpen
Werknemer
Freelance