Where knowledge
meets passion

DataFlow: unique people, unique solutions

DataFlow stelt meer dan 650 consultants tewerk in zowel development- (Java, .Net, PHP, Drupal...) als infrastructuur-gerelateerde projecten (Windows, netwerk & security...). Onze services zijn steeds op maat van de klant: van staffing solutions tot project solutions, van operationele tot strategische oplossingen. Wij garanderen unieke mensen en unieke oplossingen. 

Home

Diensten

Als gevestigde waarde in de Belgische ICT-markt houdt DataFlow steeds de vinger aan de pols wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid portfolio van diensten aanbieden, van detachering van IT-experts tot staffing-oplossingen, outsourcing, on-site servicedesk met backupservice, project management, softwareontwikkeling, webdevelopment, project management en strategisch IT-advies. 

Lees meer

Nieuws

Op zaterdag 20 juni was het zo ver: In de Nekker in Mechelen verzamelden 250 enthousiaste teams om te strijden voor de felbegeerde Hercules Trophy. Team DataFlow en ONE Agency gaven het beste van zichzelf en beleefden een onvergetelijke dag. Een extra dikke proficiat voor team DataFlow dat de 3de plaats wist te veroveren!!

Jobs

Brussels
Freelance
Brussels
Werknemer
Freelance
Brussels
Freelance
Brussels
Werknemer
Freelance
Brussels
Freelance